امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غرور مرد یا قلب زن ،????

[size=large]شکستن دله زن بدتره یا شکستن غرور مرد ؟ [/size]

خوشحال میشم ج بدین ؟
ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم تو به من . من به اون . اون به اون
پاسخ
 سپاس شده توسط _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، AMIR ALI 22 ، ຖēŞค๑໓
آگهی
جفتشون
هم احساس یه زن مهمه که نباید به بازی گرفته شه
هم غرور یه مرد…
خـــدا…!
آن حـس زیبــاست که درتاریکـــی صحـــرا،
زمــانی که هـــراس مـــرگــــــ می دزدد، سکـــوتت را...
یکی همچـــون نسیم دشت می گــــوید،

"كــــــــــنارت هستم ای تنهــــــــــا"

و دل آرام میگــــیرد..!
پاسخ
 سپاس شده توسط nazanin :-) sami ، ✘Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ✘
(05-06-2015، 0:26)AMIR ALI 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جفتشون
هم احساس یه زن مهمه که نباید به بازی گرفته شه
هم غرور یه مرد…

اورییین
پاسخ
بیکیفیتتتتتتتتتت
پاسخ
(07-06-2015، 18:03)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیکیفیتتتتتتتتتت

ماماااااااااااااااااااان . تو کشتی منو
پاسخ
هر دوتاشون
             تو نباید کسیو مجبور کنی که بخوادت 
                  اونا خودشون باید تورو بخوان :> 
پاسخ
(07-06-2015، 18:18)nazanin :-) sami نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2015، 18:03)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیکیفیتتتتتتتتتت

هنوز زنده ای ک
پاسخ
من که مردم میگم شکستن قلب یه زن چون خدا زن هارو موجودی ظریف افریده و به مامردام دستور داده که با اون ها با ملایمت رفتار کنیم
چون یک مرد محکمه غرورش شکسته بشه میتونه مقاومت کنه ولی زن اگه قلبش شکسته بشه فکر نکنم حالا حالاها درست بشه
سلام
علیم تنظیم میکنم
پاسخ
(07-06-2015، 18:31)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که مردم میگم شکستن قلب یه زن چون خدا زن هارو موجودی ظریف افریده و به مامردام دستور داده که با اون ها با ملایمت رفتار کنیم
چون یک مرد محکمه غرورش شکسته بشه میتونه مقاومت کنه ولی زن اگه قلبش شکسته بشه فکر نکنم حالا حالاها درست بشه

افرین به تو میگن مرد

(07-06-2015، 18:26)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2015، 18:18)nazanin :-) sami نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیکیفیتتتتتتتتتت

هنوز زنده ای ک

crying crying crying

(07-06-2015، 18:26)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیکیفیتتتتتتتتتت

هنوز زنده ای ک

crying crying crying
پاسخ
هردو بده : (
nothing!
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به نظرت چن درصد غرور داری
  غرور متولدين هر ماه،شما كدوميد؟؟
  به نظر شما غرور خوبه یا بد ؟؟
  غرور

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان