11-09-2017، 14:55
لیتو و تیک تاک
|
بهترین رپر ها بین این چند نفر(عکس+نظر سنجی..تتلو اضافه شد) |
||||||||
11-09-2017، 14:55
لیتو و تیک تاک
(30-05-2015، 1:24)_ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ارمین تو ای اف ام رپره؟:/داری اشتب میزنی داداچ یا ابجی یا هر چی......تتلو هم که بحثش جداست همه میدونن که رپر نیس:/همه اینارو ول کن فدایی کو؟:/شایع کو؟:/این چه وعضشه این همه رپر خوب هست اونوقت تتلو و تو ای اف امو گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]()
20-05-2018، 13:06
درسته هر کسی یه سلیقه ای داره ولی ازتون خواهش میکنم امثال تتلو و آرمین و لیتو و... رو قاطی رپرا نکنید...
رپ با اون چیزی که فکر میکنید خییییلییی فرق داره... رپ یعنی اعتراض... بعضی وقتا اعتراض به حکومت و جامعه ، بعضا به خود، بعضا به دنیا و بعضا به یه شخص خاص... نمگیم امثال تتلو و آرمین و... بد هستند ولی مطمئن باشید رپر نیستند... رپر به امثال هیچکس، شاهین، یاس ، بهرام، سورنا ، حصین، شایع، صادق، فدایی، قاف، پیشرو و ... میگن که فقط از چیزایی میخونن که تو زندگیشون تجربه کردند اونو... الان با این طرز تفکر شما، توپاک تو گورش میلرزه... آخه تتلو رپر!!!!! نشد افرادی مثل مهراب و ایمان نولاو رو هم قاطی رپرا کنید.... زشته بابا جمعش کنید...
27-11-2018، 16:08
(26-07-2015، 20:21)KING ERFAN ╬ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]()
16-04-2019، 22:07
بهزاد ليتو
حصين شايع
08-01-2021، 14:20
چرا همه جا بحث سر تتلوعه؟
. بزرگای رپ فارس که همشون بهترینن! ولی من بهرام و پیشرو و حصین رو بیشتر قبول دارم نسل دو: سورنا و فدایی .. .از رپرای نسل سه: بامداد و پوتک و شایع
08-01-2021، 17:15
یاس رپر واقعیه بنظرم چون هم مثل آدم رپ میخونه هم فحش نمیده
| ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|