21-05-2015، 15:49
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محققان انگلیسی معتقدند، ۶۰ درصد آرتروزها در قسمت پا روی میدهد که عمدتاً به دلیل پوشیدن کفش نامناسب است.
محمد اکبری متخصص ارتوپد و فیزیوتراپ گفت: افراد مبتلا به آرتروز باید به متخصص روماتولوژی یا ارتوپد مراجعه کنند.
وی افزود: در صورتیکه درمان دارویی در بیماری آرتروز تاثیری نگذاشت از روشهای فیزیوتراپی، تزریق دارو به داخل مفصل و در نهایت جراحی تعویض مفصل استفاده میکنند. فرد مبتلا به آتروز علاوه بر درمان دارویی عضلات خود را تقویت کند.
این متخصص ارتوپد و فیزیوتراپ با اشاره به روشهای صحیح استفاده از مفصل در آرتروز عنوان کرد: به طور مثال فردی که به آرتروز زانو مبتلا است، پیاده روی در سر پایینی نداشته باشد، پیاده روی وی در سطح صاف و سربالایی برای وی مشکلی ایجاد نمیکند.
اکبری ادامه داد: افراد مبتلا به آرتروز با توجه به داروی ضد التهابی که برای تسکین درد آنها تجویز شده است، میتوانند به میزان ۲ تا ۳ قرص در روز استفاده نمایند، همچنین این افراد هنگام پایین آمدن از پله، ابتدا پای مشکل دار خود را بر روی پله بعدی قرار دهند.
وی تصریح کرد: افراد مبتلا به آرتروز هنگام بالا رفتن از پله، ابتدا پای سالم خود را بر روی پله بعدی قرار دهند، اینگونه افراد نماز خود را بر روی صندلی بخوانند همچنین از کفش پاشنه بلند استفاده نکنند.
اکبری عنوان کرد: حداکثر پاشنه کفش برای خانمهای مبتلا به آرتروز ۳۰ سانت و برای آقایان ۲ سانت است، اینگونه افراد تنها در مجالسی که ۲ ساعت به طول میانجامد میتوانند از کفشی با پاشنه بلندتر استفاده کنند.