امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علیپور: نه 4 نشان داده‌ام و نه 6!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علیپور: نه 4 نشان داده‌ام و نه 6! 1

سورپرایز داربی هشتاد؛
علیپور: نه 4 نشان داده‌ام و نه 6!
علی علیپور سورپرایز داربی هشتاد بود که در آخرین لحظات با توجه به مصدومیت فرناندو این فرصت را به دست آورد در ترکیب پرسپولیس حضور یابد و مزد اعتماد برانکو را با گل سه امتیازی اش پاسخ داد.
علی علیپور که در نیم فصل از راه آهن به پرسپولیس پیوست موفق شد در دربی گلی حساس و دیدنی به ثمر برساند. علی پور البته بعد از این گل با حاشیه های فراوانی مواجه شد. از مصاحبه هایی که به نام او اعلام شد تا کری خوانی در صفحات مجازی.

گلزن دربی هشتاد گفت: بعد از مصاحبه‌ام در میکسدزون استادیوم آزادی صحبتی با رسانه‌های محترم دیگر نداشتم و دوست ندارم برایم در این شرایط حاشیه ساخته شود.

وی ادامه داد: برای رقیب احترام قائل هستم و ما در زمین فوتبال موفق شدیم آنها را ببریم. کری خواندن بلد نیستم و دوست ندارم در این شرایط حرفی بزنم. اینکه در بعضی از سایت ها مصاحبه‌هایی از من عنوان شده را تکذیب می‌کنم. من جایی صحبت نکردم و تنها مصاحبه‌ام بعد از بازی در میکسدزون بود و بعد از آن هم اینجا و در ورزش سه حرف زدم.

علیپور در پایان گفت: از برد پرسپولیس خوشحالم و به تمام طرفداران تیمم تبریک می‌گویم. دوست ندارم وارد حاشیه شوم و برای حریف احترام قائل هستم. من کری نخواندم بلد هم نیستم. من نه 4 به کسی نشان دادم و نه شش. لطفا برایم حاشیه نسازید
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  قدوس برای لیورپول خط و نشان کشید!
  خط و نشان لوئیس انریکه برای تیم ملی ایتالیا(عکس
  طارمی: ما برای نشان دادن شخصیت خود جنگیدیم
  خط و نشان سرمربی الریان برای بازی با پرسپولیس بعد از تساوی با گوا
  سقوط تلخ در انتظار عابدزاده و علیپور
  خط و نشان بچه بغداد برای خود بغداد!
  شش دست علیپور و چهار دست شیخ دیاباته!
  حسین کیهانی: قول داده‌ام قوی‌تر برگردم/ برای کاهش محرومیت باید وکیل بگیریم
  نجاریان: کفاشیان و تاج به فوتسالی‌ها قول داده بودند
  خط و نشان دوباره یک پرسپولیسی برای تتلو/عکس

پرش به انجمن: