29-03-2015، 12:44
ممنون
|
حقیقت نام گوگل |
|||||
ممنون
(29-03-2015، 12:14)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
29-03-2015، 13:01
(29-03-2015، 12:44)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما دارید موضوع و میپیچونیدش. پدرکشتگی شما نسبت به گوگل باید دلیل و مدرک داشته باشه همون طور که یکی از دوستان معنی دیگر گوگل و اوردن که معنای عدد بزرگ و نشون میده پدرکشتگی شما از روی کنجکاوی و ندانستن هست من نمیگم معنیش چشم چرونی نمیشه اما گوگل دلیلی بر این نمیبینه که عظمت خودش و به این چرندیات ربط بده .جالبه شما شروع کردید از من مدرک و اثباتش و میخواید من سفسطه نکردم.شما روزای اول که وارد اینترنت شدید باز هم میدونستی معنی گوگل چیه ؟!! اون موقع که تاثیر پذیری کلمه گوگل و نمیدونستی پس چه جوری رو شما اثر نگذاشت؟!!!!!!!!!!! نه دیگه اگه قراره به هدفش برسه باید تمام عوامل و در نظر بگیره چون اینجا فضای مجازیه محدودیتی نیست هر چیز میتونه رو اهدافش تاثیر به سزایی داشته باشه . اهان حالا قبل از این ممنوعیت بود شد توصیه چه جالب...!!!!!
29-03-2015، 13:33
(29-03-2015، 13:01)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
29-03-2015، 17:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 29-03-2015، 17:38، توسط armin van buuren.)
(29-03-2015، 13:33)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب شما دوست عزیز که از گوگل استفاده نمی کنید پس برای چی این ضمیر ناخوداگاه و بهش چسبوندید شما که جستجوگرتون یه چیز دیگس با این چی کار دارید ؟!!! این دلیل نمیشه میشه معایب جستجوگر گوگل و با جستجوگر خودتون مقایسه کنید و بگید ؟!! تا ثابت نشه من از گوگل استفاده میکنم . به شما ضرر نمیرسه به من میرسه که ۸ سال در این دنیای مجازی هستم شما دنبال یه فرصت برای خدشه دار کردن گوگل در ذهنیت دیگرون هستید که به نظرم مورده و بهونه ی خوبی رو پیدا کردید شما دارید میگید ضمیر ناخوداگاه . و وقتی هم برای بار اول وارد اینترنت شدید نمیدونستید چنین چیزی در این نحفته است (گوگل) خب تا شما معنی شو فهمیدید ازش دست کشیدید خیلیا از این موتور جستجوگر استفاده میکنن . پس هیچکدومشون تحت تاثیر این ضمیر تا موقع ای که متوجه معنیش بشه تاثیر پذیری شروع میشه این از ضمیر ناخوداگاه جداست نه نگفتم شما به هدفت نمیرسی چه شما با گوگل یا چیز دیگر بری اگه به خودت تلقین کنی میتونه هر مشکلی برات پیش بیاد احساس میکنم شما رو موتور جستجوگرتون تعضب دارید که اینگونه سخن میگوید...!!! این بحث تا کجا قراره ادامه پیدا کنه وقتی چیزی ثابت نشده به قول معروف این بحث رو هواست
29-03-2015، 19:21
(29-03-2015، 17:36)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
29-03-2015، 23:54
(29-03-2015، 19:21)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظورم از چسبوندن گیر دادن به این موضوع هست . بله بنده دیدم زده چشم چرانی اما طبق معانی جهانی یه معنی دیگه رو که دوستان گفتن میده اهان اگه جستجوگر قرار باشه مختص هدف شما باشه درون بحثی نیست چرا که به خود شما و هدفتون بستگی داره...!!! ممنون که کیزارید ازش استفاده کنم...!!! خب شما که از این گوگل استفاده نمیکنید چرا این همه بحث در این باره به میان میارید یعنی خود سازنده ی این گوگل تحت تاثیر این جنگ نرم و ضمیر ناخوداگاه قرار میگیره خب تو جهان همه دارن ازش استفاده میکنن اگه این جور بود (به حرف شما بود) باید هر ملیت و فرهنگ یک کشور شکل گوگل مختص خودشو داشته باشه . یعنی خود گوگلم داره با خودشون هم جنگ میکنن البته جنگ نرم بستگی داره شما از گوگل و یا هر جستجوگر دیگری چه بهره ای ببرید (همون طور که اینترنت فواید زیادی داره ضررهایی هم داره البته بستگی به شرایط فرد داره) یعنی جستجوگر شما بالاتر از گوگله (این تعصب نیست؟!!) که مشکلی نداره حتی به اندازه ی نخود ؟!! باشه پس هر کی از جستجوگر خودش استفاده کنه بهتره تا این که این بحث رو هوا بمونه بیخودی
30-03-2015، 12:35
(29-03-2015، 23:54)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
30-03-2015، 15:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-03-2015، 15:12، توسط armin van buuren.)
(30-03-2015، 12:35)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب دیگه پس اگه شما موافق هستید و منم موافقم که این بحث بیخودی هست بهش پایان میدیم ممنونم از بحث ارامتون
30-03-2015، 16:29
(30-03-2015، 15:11)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|