05-03-2015، 23:51
هاتچاکلت فرانسوی «لُ شکلات شو» نام دارد. فرانسوی ها با یک فنجان هاتچاکلت گرم می شوند و همچون مدل ایتالیایی، این هاتچاکلت نیز غلیظ و خامهای است. البته کمی شیرین تر است و به جای ماگ، در فنجان های کوچک سرو می شود.
همه غذاها و دسرهای شکلاتی اینجا هست! (3)
مواد لازم
• دو پیمانه شیر کامل
• 130 گرم شکلات تلخ خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
طرز تهیه
1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت بسیار کم بجوشانید. اما مراقب باشید که سر نرود و زیاد هم روی حرارت نماند. درست مثل وقتی که می خواهید قهوه ترک درست کنید، چهارچشمی مراقب محتویات داخل شیرجوش باشید. در صورت تمایل می توانید شکر قهوه ای هم اضافه کنید.
2. مردم فرانسه این شکلات داغ را در فنجان قهوه سرو می کنند. اگر می خواهید طعم بهتری داشته باشید. آن را چند ساعت کنار بگذارید و سپس دوباره گرم و نوش جان کنید.
همه غذاها و دسرهای شکلاتی اینجا هست! (3)
مواد لازم
• دو پیمانه شیر کامل
• 130 گرم شکلات تلخ خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
طرز تهیه
1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت بسیار کم بجوشانید. اما مراقب باشید که سر نرود و زیاد هم روی حرارت نماند. درست مثل وقتی که می خواهید قهوه ترک درست کنید، چهارچشمی مراقب محتویات داخل شیرجوش باشید. در صورت تمایل می توانید شکر قهوه ای هم اضافه کنید.
2. مردم فرانسه این شکلات داغ را در فنجان قهوه سرو می کنند. اگر می خواهید طعم بهتری داشته باشید. آن را چند ساعت کنار بگذارید و سپس دوباره گرم و نوش جان کنید.