30-07-2011، 6:17
سلام ما در اين بخش بازي هايي كه در بازار موجود است را معرفي ميكنيم.{كه شايد بعدا نقد كنيم.}
|
بازي هايي كه در بازار موجود است. |
||||||||||||||
30-07-2011، 6:17
سلام ما در اين بخش بازي هايي كه در بازار موجود است را معرفي ميكنيم.{كه شايد بعدا نقد كنيم.}
خیلی بازی وجود داره در بازار خوبه بدونیم. ولی خوب اگه کسی بازی میخواد میره دانلود میکنه و از همین لحاظ کار ارضه کنندگان بازی سخت شده ، من بیشتر میخرم تا دانلود کنم ولی رفیقای من همش دانلود میکنند.
جديد ترين بازي كه در بازار موجود است بازي Deus Ex: Human Revolution است كه
قبلا در مورد آن توضيحاتي داده ام. فعلا اين بازي فقط براي xbox360.ps3 موجود است. خوب دوستان اين بازي بالاخره براي pc آمد. براي اطلاعات بيشتر به تاپيك زير برويد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تاپيك
24-08-2011، 8:08
بازي جديدي كه در بازار آمده بازي From Dust است اين بازي يك بازي استراتژيك است
براي اطلاعات بيشتر به تاپيك زير برويد. اين بازي براي 3 كنسول pc,xbox360,ps3 موجود است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تاپيك
30-08-2011، 11:36
بازي هاي :
SHADOWS OF THE DAMNED (خيلي با حاله بازيش) L.A.NOIRE (كاراگاهي مال راك استار) BATMAN ARKHAM ASYLUM (خيلي زيباست) FABLE III (اينم خيلي باحاله) ALAN WAKE (خيلي قشنگه) ALICE MADNESS RETURNS (قشنگه) HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS 2 (خيلي كوتاهه) CALL OF JUAREZ THE CARTEL (خيلي با حاله)
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|