24-02-2015، 23:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-02-2015، 23:17، توسط ❤ஜelenaaஜ❤.)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده سازی : ۱۰ دقیقه
پخت : ۲۵ دقیقه
پخت : ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای ۵ نفر :
گوجه فرنگی خرد شده آب دار و تازه ۳ عدد
سیر پوست کنده و تکه شده ۱ حبه
فلفل هالوپینو ( تازه ،به صورت دانه و خرد شده) ۱ عدد
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس تند به میزان لازم
سالمون ( فیله ماهی ، با پوست یا بی پوست ۶ قسمت شده ) ۷۵۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده آب دار و تازه ۳ عدد
سیر پوست کنده و تکه شده ۱ حبه
فلفل هالوپینو ( تازه ،به صورت دانه و خرد شده) ۱ عدد
سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سس تند به میزان لازم
سالمون ( فیله ماهی ، با پوست یا بی پوست ۶ قسمت شده ) ۷۵۰ گرم
طرز تهیه :
۱- فر را از قبل روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲- گوجه فرنگی، پیاز، سیر، هالوپینو، سرکه، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک و سس تند ( به هر میزانی که دوست دارید تند شود) را در ماهیتابه ای با حرارت کم مخلوط کنید و هم بزنید و تا زمانی که یکنواخت بشن.
۳- فیله سالمون را در یک ظرف نشکن بزرگ قرار بدید و سس تهیه شده را را در بالای آن بریزید، سپس اون رو تا زمانی که سالمون تقریبا حالت ورقه ورقه پیدا کنه اما داخلش صورتی بمونه در فر از قبل گرم شده کبابی کنید، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
نکته :
نکته کبابی کردن: گوشت و ماهی خیلی سرد به خوبی کباب نمیشه، اون رو در یک ظرف بسته بیرون از یخچال قرار بدید.
نکته کبابی کردن: گوشت و ماهی خیلی سرد به خوبی کباب نمیشه، اون رو در یک ظرف بسته بیرون از یخچال قرار بدید.