امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

«عزت الله انتظامی»:فعلاً حتی توان صحبت کردن را هم ندارم

«عزت الله انتظامی»:فعلاً حتی توان صحبت کردن را هم ندارم 1
به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سینماخبر ،«آقای بازیگر سینمای ایران» افزود: مشکل من بیماری شدید ریوی است و هوای آلوده تهران هم آن را به شدت تحت تأثیر خود قرار داده است و این روزها بسیار اذیت می شوم. 

وی افزود: دکترها هم به من گفته اند که خروج از منزل به دلیل هوای به شدت آلوده برای تو مانند سم است و از سوی دیگر سرمای هوا هم مشکل تو را صدچندان می کند؛ این رو اجازه ندارم از منزل خارج شوم و همین مسئله باعث خانه نشینی ناخواسته من شده که برایم به شدت سخت و عذاب آور است. 

وی ادامه داد: حتی چندی قبل قرار بود در مراسم تجلیل از همکار ارزشمندم محمدعلی کشاورز حضور داشته باشم که متأسفانه این امر به دلیل کسالت بیش از حد محقق نشد و از حضور در این مراسم که بسیار دوست داشتم از نزدیک شاهد آن باشم بازماندم و بالاجبار یک پیام کتبی برای قرائت در این مراسم فرستادم. 

این بازیگر توانمند سینمای ایران در خاتمه این گفتگو گفت: امیدوارم که دوباره روزی فرا برسد تا بتوانم در کوچه های این شهر قدم بزنم و در سینما حضور داشته باشم اما فعلاً که حتی توان صحبت کردن را هم ندارم و در خانه مدام مشغول استراحت هستم. 

گفتنی است؛ استاد عزت الله انتظامی مدت مدیدی است که به دلیل بیماری ریوی خانه نشین شده و طی ماه های اخیر بیماری اش به شدت اوج گرفته است. سینماپرس برای این هنرمند ارزنده سینمای ایران آرزوی سلامتی و طول عمر دارد.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  محمدرضا گلزار در فیلم جدید حمید نعمت الله حضور خواهد داشت
  جانی دپ و جولین تمپل درباره چالش‌ های ساخت مستند شین مک ‌گوان صحبت می‌کنند
  بردلی کوپر درباره ماهیت «کاملاً بی‌معنی» و «خالی از خلاقیت هنری» اسکار صحبت می‌کند
  حامد عنقا از انتقادات وارد شده به سریال آقازاده صحبت کرد
Video حامد عنقا از وضعیت ساخت سریال آقازاده صحبت کرد
  توضیحات جدید جانی دپ درباره قطع کردن انگشت دستش توسط امبر هرد!
  انتقاد تند هوشنگ گلمکانی از جواد خیابانی / از شنیدن صحبت های او کهیر میزنم!
  صحبت های کیانو ریوز درباره ماتریکس 4 / بسیار جذاب و جاه طلبانه است!
  واکنش تند سوفی ترنر به صحبت های اوانجلین لیلی / اهمیتی به آزادی لعنتی شما نمی‌ دهم!
Video صحبت های کارگردان « جوکر » درباره جنجال های احتمالی فیلم / برای هرگونه اعتراض آماده ا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان