24-01-2015، 18:16
تخم مرغ ....................3 عدد
آرد ..........................3 قاشق
شکر .......................3 قاشق
وانیل.......................1/8 قاشق مربا خوری
شیر ....................1/2 پیمانه
خامه .....................1 پیمانه
پودر قند ..................2 قاشق غذا خوری
آب کمپوت یا شیره شکر به مقدار لازم.
زرده و سفیده رو جدا کرده.زرده و وانیل رو با شکر مخلوط می کنید تا کرم رنگ شود،سفیده رو با همزن اینقدر می زنید تا از ظرف نریزد و فرم بگیرد. به مواد قبلی اضافه می کنیم . در آخر شیر و آرد را اضافه می کنیم و کمی هم میزنیم تا آرد ها مخلوط مواد شده و مایع یکدست شود.
ازیک قالب پهن باارتفاع کم استفاده کرده و کاغذ روغنی را کف قالب پهن کرده مایع شیرینی را روی آن می ریزید به ارتفاع 1 سانتی متر .و درفری که از قبل گرم شده قرار می دهید .بعد از اینکه کمی تغییر رنگ داد از فر خارج کرده رویش را بپوشانید تا خنک شود.بعد ازاینکه خنک شد روی یک سطح را کاغذ روغنی یا یک پلاستیک پهن کرده و شیرینی را روی آن بر گردانید.شربت بزنید به نان رولت یک لایه خامه بکشید روش و رولت رو بپیچید. همون جور که پلاستیک دورش هست چند ساعت تو یخچال بگذاریدش تا خودشو بگیره و بعد برش بزنید و در کپسولهای کاغذی با اندازه مناسب برش ها قرار بدین.