22-01-2015، 2:11
مواد لازم:
نکته:
1. اندازه ها و زمان جوشاندن را (بین ۱۰تا ۲۰دقیقه) برحسب کاربرد شربت می توانید تعییر دهید
2. از آبمیوه های آماده یا تازه و یا ابلیمو و حتی انواع نوشابه و پانچ میوه و پودر شربت به جای اب میتوانید استفاده کنید.اگر از اب ساده استفاده می کنید بهتر است برای داشتن یک شهد شفاف دو قاشق غذا خوری ابلیمو قبل از برداشتن شربت از روی حرارت به ان اضافه کنید،در غیر اینصورت شهد کمی حالت مات پیدا می کند که بیشتر مناسب کیک و شیرینی است
3. این شربت را میتوانید بر روی میوه هایی که بعد خوردن انها سردی تان می کنه مثل خیارو توت فرنگی و یا میوه های که زیاد طرفدار ندارندمثل سیب و گلابی و یا میوه هایی که با یک طعم شیرین کاملتر می شوند مثل اوکادو و کیوی میل کنید،و یا به سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید،برای کار درکیک و شیرینی یا به تنهایی روی کیک و شیرینی
طرز تهیه:
1. آب یا ابمیوه را همراه شکر روی حرارت متوسط قرار دهید،وقتی مایع جوش امد کره را اضافه کرده و حرارت را کم کنید،بعد از ده دقیقه شربت اماده است.(این بار از یک نوشیدنی که مدتی در یخچال مانده بود و به خاطر رنگش طرفدار نداشت استفاده کردم و شربت کمی رنگ پیدا کرد و شربت را پانزده دقیقه جوشاندم ،چون می خواستم شهد روی میوه بماند)
2. در عکس بالا شهد بعد از ده دقیقه جوشیدن ،که مناسب برای روی کیک و شیرنی است و در عکس پایین بعد از یک ربع جوشیدن و سرد شدن که مناسب برای روی میوه و یابرای تهیه, اسموثی ماست سفت و میوه منجمد است
3. و در عکس بالا بعد از بیست دقیقه جوشیدن که کاملا حالت تافی پیدا کرده و مناسب برای استفاده درتهیه اسنک و انواع انرژی بار است. و میتوانید اون را ماهها در یخچال نگهداری کنید.
- شکر: دو پیمانه
- آب یا آبمیوه: یک دوم پیمانه
- کره: دو قاشق غذاخوری ۵۰ گرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکته:
1. اندازه ها و زمان جوشاندن را (بین ۱۰تا ۲۰دقیقه) برحسب کاربرد شربت می توانید تعییر دهید
2. از آبمیوه های آماده یا تازه و یا ابلیمو و حتی انواع نوشابه و پانچ میوه و پودر شربت به جای اب میتوانید استفاده کنید.اگر از اب ساده استفاده می کنید بهتر است برای داشتن یک شهد شفاف دو قاشق غذا خوری ابلیمو قبل از برداشتن شربت از روی حرارت به ان اضافه کنید،در غیر اینصورت شهد کمی حالت مات پیدا می کند که بیشتر مناسب کیک و شیرینی است
3. این شربت را میتوانید بر روی میوه هایی که بعد خوردن انها سردی تان می کنه مثل خیارو توت فرنگی و یا میوه های که زیاد طرفدار ندارندمثل سیب و گلابی و یا میوه هایی که با یک طعم شیرین کاملتر می شوند مثل اوکادو و کیوی میل کنید،و یا به سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید،برای کار درکیک و شیرینی یا به تنهایی روی کیک و شیرینی
طرز تهیه:
1. آب یا ابمیوه را همراه شکر روی حرارت متوسط قرار دهید،وقتی مایع جوش امد کره را اضافه کرده و حرارت را کم کنید،بعد از ده دقیقه شربت اماده است.(این بار از یک نوشیدنی که مدتی در یخچال مانده بود و به خاطر رنگش طرفدار نداشت استفاده کردم و شربت کمی رنگ پیدا کرد و شربت را پانزده دقیقه جوشاندم ،چون می خواستم شهد روی میوه بماند)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
2. در عکس بالا شهد بعد از ده دقیقه جوشیدن ،که مناسب برای روی کیک و شیرنی است و در عکس پایین بعد از یک ربع جوشیدن و سرد شدن که مناسب برای روی میوه و یابرای تهیه, اسموثی ماست سفت و میوه منجمد است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3. و در عکس بالا بعد از بیست دقیقه جوشیدن که کاملا حالت تافی پیدا کرده و مناسب برای استفاده درتهیه اسنک و انواع انرژی بار است. و میتوانید اون را ماهها در یخچال نگهداری کنید.