طرز تهیه کباب شکم پر آشپزی,کباب,کباب شکم پر,کباب و غذاهای گوشتی انواع کباب ایرانی
مواد لازم:
- نان ساندویچ 6 تکه (حبه شده)
- کره 6 قاشق غذاخوری
- پیاز 1/2 فنجان (خرد شده)
- کرفس 1/2 فنجان (خرد شده همراه با برگ کرفس)
- سیب 5 کیلوگرم (ورقه شده)
- شکر 75 گرم
- نمک 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
- مریم گلی 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
- آویشن 1 قاشق چای خوری (خرد شده یا 1/4 قاشق چای خوری خشک شده)
- جوز 1/4 قاشق چای خوری
- دارچین 1/16 قاشق چای خوری
- جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)
- پیازچه 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
مواد اولیه کباب :
- گوشت قرمز 4 تا 5 کیلوگرم (گوشت دنده با استخوان)
- نمک 1.5 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
- گوشت گوساله 150 گرم (فیله ورقه شده)
مواد اولیه سس :
- آب 1.5 فنجان
- ژله سیب 1/4 فنجان
طرز تهیه چاشنی برای داخل گوشت:1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.2. خرده نان ها را در یک ردیف داخل سینی فر پخش کنید و آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فر تست کنید بعد بگذارید خنک شوند.3. پیاز و کرفس را با کره داخل یک قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سپس با سیب، شکر، نمک، فلفل، مریم گلی، آویشن، جوز و دارچین مخلوط کنید.4. حرارت را کاهش دهید و به مدت 15 دقیقه درب قابلمه را ببندید تا سیب ها نرم شوند و خرده نان و جعفری و پیازچه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
طرز تهیه کباب:1. قسمت پایین فر را آماده کنید.2. روی گوشت، نمک و فلفل بپاشید و آن را داخل یک ماهی تابه عایق حرارت قرار دهید و چاشنی را داخل شکم گوشت قرار دهید و بعد دور دنده های گوشت فویل بپیچید تا نسوزند بعد استخوانهای قسمت پایین گوشت را با فیله ها بپوشانید و آنها را با خلال دندان سفت کنید.3. گوشت را داخل فر بریان کنید. بعد از نیم ساعت گوشت را بیرون بیاورید و روی چاشنی داخل شکم گوشت را با فویل بپوشانید و به مدت 2 ساعت و ربع الی 2 ساعت و 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت کاملا مغز پخت شود.4. گوشت را به یک تخته انتقال دهید و روی آن را با فویل بپوشانید به مدت 15 الی 20 دقیقه کنار بگذارید.
طرز تهیه سس:1. چربی داخل قابلمه را بگیرید. قابلمه را بین دو شعله گاز قرار دهید و آب ر اضافه کنید و آن را بجوشانید تا از حالت غلیظ و لعاب دربیاید و هم بزنید تا تکه های قهوه ای به روی آب داخل قابلمه بیاید. مایع را داخل یک صافی بریزید، تکه های جامد داخل صافی را دور بیندازید. 2. ژله سیب و آب داخل تخته ای که گوشت قرار دارد را به آب صاف شده اضافه کنید و آن را به مدت 4 دقیقه بجوشانید تا ژله سیب آب شود و روی آن نمک و فلفل بپاشید.3. تمام فویل ها را از روی گوشت بردارید و آن را کات کنید و با سس سرو کنید.