14-01-2015، 11:14
مهاجم رئال مادرید دوشنبه شب توپ طلای سوم خود را دریافت کرد و بالاتر از مسی و نویر قرار گرفت. آخرین باری که بازیکنی به جز مسی و رونالدو توپ طلا گرفت، سال 2007 بود که کاکا موفق به کسب این عنوان شد و پس از آن، مسی و رونالدو به غولهای فوتبال جهان تبدیل شدند.
فوق ستاره ی پرتغالی در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" راستش را بخواهید خودم هم فکر نمیکردم سالهای سال در قله ی فوتبال جهان حضور داشته باشم. خیلی سریع این اتفاقات افتاد. در ذهن من، سخت ترین چیز حفظ این سطح است. از این که هشت بار پیاپی در تیم سال فیفا قرار گرفته ام بسیار خوشحال و مفتخرم و همیشه سعی میکنم در بین 3 بازیکن برتر باشم، کاری که رسیدن به آن خیلی سخت است. فکر میکنم فقط من و مسی قادر به انجام آن هستیم و کس دیگری نمیتواند."
رونالدو ادامه داد:" فکر نمیکنم بازیکن دیگری 8 بار پیاپی در تیم فیفا قرار گرفته باشد و برای همین است که خوشحالم. سال به سال به تلاش به همراه باشگاه و تیم ملی ادامه دادم و سعی کردم در بهترین فرم باشم."
کریستیانو درباره خداحافظی از فوتبال و میراثش برای دیگر فوتبالیستها گفت:" در واقع من به میراثی که باقی خواهم گذاشت فکر نمیکنم. میدانم که به خاطر افتخاراتی که کسب کردم، در تاریخ فوتبال جایی خواهم داشت ، چه تیمی و چه انفرادی. این که تا 40 سالگی بازی کنم، منطقی به نظر میرسد ولی قبلا هم گفته بودم که من سال به سال پیش میرم، تا ببینم چقدر انگیزه دارم و چقدر میتوانم به تیمم کمک کنم."