10-01-2015، 17:29
روش پخت این کوکیها بسیار آسان است و میتوانید هر تعداد که دوست دارید در خانه تهیه کنید. فقط خمیر آن باید حدود یک یا دو ساعت در فریزر باقی بماند تا خودش را بگیرد و سفت شود.
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان کلی: 2 ساعت
مواد لازم
• دو قالب کره آب شده
• ¾ پیمانه شکر دانه درشت
• دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
• یک عدد تخممرغ درشت+ یک عدد سفیده تخممرغ
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
• 2.5 پیمانه آرد کامل
• 1 ¾ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/3 پیمانه شکر رنگی
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا رنگشان روشن شود و حالت پفکی پیدا کنند. پوست رنده شده لیموترش، تخممرغ کامل و وانیل را بیفزایید. آرد، جوزهندی و نمک را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. آنها را با سرعت پایین هم بزنید تا یکدست شوند.
2. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را رول کنید. هر رول را درون کاغذ روغنی بپیچید و سر و ته کاغد را ببندید.
3. با چاقوی تیز، رول را به حلقههایی با ضخامت 4 سانتیمتر برش بزنید. هر حلقه را در کاغذروغنی بپیچید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا شکل خود را حفظ کنند.
4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. سفیده تخممرغ را هم بزنید. کاغذها را از دور خمیرها باز کنید. حلقههای خمیری را درون سینی فر بچینید. روی آنها سفیده تخممرغ بمالید و سپس در شکرهای رنگی بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند.
5. سینی را به مدت 18 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آنها طلایی شود. سپس روی توری فلزی بگذارید تا خنک شوند.
حالا چطور کادوشون کنیم؟
خیلی راحت میتوانید این کوکیهای خوشمزه را کادو کنید و برای عزیزان خود هدیه ببرید.
وسایل موردنیاز
• ورقههای تلقی / پلاستیکی
• کاغذ کشی رنگی
• چسبی که زود خشک میشود
• روبان
روش ساخت
1. ورقههای تلقی را کمی بزرگتر از قطر کلوچهها به صورت استوانه لوله کنید. سر و ته آن را نیز با دایرهای از جنس پلاستیک بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. دور آن را با کاغذ کشی بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. همین کار را در دو طرف لوله تلقی تکرار کنید.
2. اضافه کاغذ کشی را با قیچی برش دهید و در انتها نیز با روبانهای باریک آنها را گره بزنید.
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان کلی: 2 ساعت
مواد لازم
• دو قالب کره آب شده
• ¾ پیمانه شکر دانه درشت
• دو قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
• یک عدد تخممرغ درشت+ یک عدد سفیده تخممرغ
• یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
• 2.5 پیمانه آرد کامل
• 1 ¾ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 1/3 پیمانه شکر رنگی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا رنگشان روشن شود و حالت پفکی پیدا کنند. پوست رنده شده لیموترش، تخممرغ کامل و وانیل را بیفزایید. آرد، جوزهندی و نمک را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید. آنها را با سرعت پایین هم بزنید تا یکدست شوند.
2. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را رول کنید. هر رول را درون کاغذ روغنی بپیچید و سر و ته کاغد را ببندید.
3. با چاقوی تیز، رول را به حلقههایی با ضخامت 4 سانتیمتر برش بزنید. هر حلقه را در کاغذروغنی بپیچید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا شکل خود را حفظ کنند.
4. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. سفیده تخممرغ را هم بزنید. کاغذها را از دور خمیرها باز کنید. حلقههای خمیری را درون سینی فر بچینید. روی آنها سفیده تخممرغ بمالید و سپس در شکرهای رنگی بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند.
5. سینی را به مدت 18 دقیقه در فر بگذارید تا سطح آنها طلایی شود. سپس روی توری فلزی بگذارید تا خنک شوند.
حالا چطور کادوشون کنیم؟
خیلی راحت میتوانید این کوکیهای خوشمزه را کادو کنید و برای عزیزان خود هدیه ببرید.
وسایل موردنیاز
• ورقههای تلقی / پلاستیکی
• کاغذ کشی رنگی
• چسبی که زود خشک میشود
• روبان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روش ساخت
1. ورقههای تلقی را کمی بزرگتر از قطر کلوچهها به صورت استوانه لوله کنید. سر و ته آن را نیز با دایرهای از جنس پلاستیک بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. دور آن را با کاغذ کشی بپوشانید و با چسب در جای خود محکم کنید. همین کار را در دو طرف لوله تلقی تکرار کنید.
2. اضافه کاغذ کشی را با قیچی برش دهید و در انتها نیز با روبانهای باریک آنها را گره بزنید.