01-01-2015، 21:33

برای درست کردن یه کاسه شکلاتی و خوردنی مطابق دستور زیر عمل کنید ..
ابتدا پشت کاسه مورد نظر رو فویل بکشید .. شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و با یه قیف به طور نامنظم و تصادفی روی کاسه بریزید ..
روش بن ماری : شکلات رو داخل یه ظرف روی بخار آب جوش قرار بدید تا آب بشه
سپس کاسه رو در یخچال قرار بدید تا شکلات کاملا سفت بشه ..
بعد از سفت شدن کامل شکلات فویل رو به آرومی از سطحش جدا کنید .

از این کاسه های شکلاتی میتونی برای سرو آبنبات و شکلات یا توت فرنگی و میوه های سبک استفاده کنید .
در تصویر زیر یه طرح دیگه از این کاسه ها رو میتونید ببینید ..
فقط دقت داشته باشید جایی که ظرف شکلاتی رو برای سرو قرار میدید خیلی گرم نباشه .. چون شکلات در دمای زیاد شروع به آب شدن میکنه
