28-12-2014، 14:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-12-2014، 14:34، توسط یه دخمل مهربون....)
کدوم فیلما رو دوست داری؟
1-فاطماگل
2-سیلا
3-عمر گل لاله
4-حریم سلطان
5-روزی روزگاری
6-کوزی گونی
خب حالا مشخصات...
فاطما گل-غمگینی
سیلا-یکم زیادی کل کل میکنی اما خیلی مهربون،خوشگل، و عاشقی...
عمرگل لاله-داری میری توی بیراهه ولی هنوز دیر نشده.ارادت قویه برای همین یکروز از همه بهتر میشه
4-حریم سلطان-یکم زیادی جوگیری اما گذشت زمان تورو تبدیل به بهترین انسان دنیا می کنه.
5-روزی روزگاری-خییییییییییییییلی آینده نگری و خیلی دقیق.حساااابی کارات با حوصله انجام میشه.
6-کوزی گونی-از تمام آدم های توی دنیا بهتر،عاشق تر،با حوصله تر و مهربون تری.پشتکارت خیلییییییییییییی خوبه و حساااااااااااااابی توی کارات موفقی...
من خودم سیلا ام.مشخصاتم هم کاملا درسته....
اگه حمایت کنید یه عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالمه دیگه هم میزارم.....
1-فاطماگل
2-سیلا
3-عمر گل لاله
4-حریم سلطان
5-روزی روزگاری
6-کوزی گونی
خب حالا مشخصات...
فاطما گل-غمگینی
سیلا-یکم زیادی کل کل میکنی اما خیلی مهربون،خوشگل، و عاشقی...
عمرگل لاله-داری میری توی بیراهه ولی هنوز دیر نشده.ارادت قویه برای همین یکروز از همه بهتر میشه
4-حریم سلطان-یکم زیادی جوگیری اما گذشت زمان تورو تبدیل به بهترین انسان دنیا می کنه.
5-روزی روزگاری-خییییییییییییییلی آینده نگری و خیلی دقیق.حساااابی کارات با حوصله انجام میشه.
6-کوزی گونی-از تمام آدم های توی دنیا بهتر،عاشق تر،با حوصله تر و مهربون تری.پشتکارت خیلییییییییییییی خوبه و حساااااااااااااابی توی کارات موفقی...
من خودم سیلا ام.مشخصاتم هم کاملا درسته....
اگه حمایت کنید یه عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالمه دیگه هم میزارم.....