23-11-2014، 19:33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده سازی :30 دقیقه
پخت :30 دقیقه
پخت :30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه بادمجان گوشتی کبابی برای 4 نفر:
500 گرم
بادمجان کوچک و متوسط بسته به میزان گوشت
8 عدد
پیاز متوسط
1 عدد
سیر
3 حبه
تخم مرغ
1 عدد
پودر سوخاری
2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
زردچوبه
به میزان لازم
جعفری خورد شده
2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه بادمجان گوشتی کبابی:
بادمجان را پوست کنده بدون کندن کلاهک سرش در آب نمک خیس کرده و خشک میکنیم در روغن سرخ کرده و یا اینکه بادمجانها را به روغن آغشته و در فر کبابی میکنیم.
سپس کنار گذاشته تا خنک شود.
مواد گوشت را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم.
سپس مقداری از گوشت را بر داشته و دور بادمجانها بصورت کباب میپیچیم.تا گوشت کاملا شکل بادمجان را بگیرد.
سینی فر را چرب کرده و بادمجانها را میچینیم.
در فر به مدت نیم ساعت میپزیم البته با زیرورو کردن تا پخته شود ، سپس مقداری سس گوجه آماده کرده و درون ظرف بریزید و بادمجانها را در آن قرار داده و نوش جان کنید.