03-10-2012، 20:15
تهران- رییس انجمن تغذیه ایران از تصویب ایجاد سه رشته جدید در حوزه علوم تغدیه توسط وزارت بهداشت و ارایه 11 خدمت استاندارد شده تغذیه ای با تعرفههای جدید خبر داد.
به گزارش عصر چهارشنبه ایرنا، دکتر ˈحاجی فرجیˈ با اشاره به برخی فعالیتهای تخصصی انجمن تغذیه ایران گفت: این انجمن با همکاری متخصصان رشتههای مختلف علوم تغذیه، سازمان جهانی بهداشت (WHO) و تعدادی از صاحبنظران رشته تغذیه در خارج از کشور از سال 84 تاکنون اقدام به طراحی رشتههای جدید و نوین در علم تغذیه و تدوین محتوای آموزشی آنان کرده است.
رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: از بین رشتههای پیشنهاد شده، خوشبختانه با ایجاد سه رشته توسط شورای عالی گسترش وزارت بهداشت موافقت شده است.
حاجی فرجی گفت: قرار است بهمن ماه امسال، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نخستین دوره از دانشجویان رشتههای جدید را در مقاطع تکمیلی پذیرش کند که جزییات آن به زودی منتشر خواهد شد.
وی افزود: رشتههایی مانند اپیدمیولوژی تغذیه، تغذیه بالینی و رژیم درمانی و تغذیه سلولی و مولکولی نیز از جمله رشتههای پیشنهادی برای ایجاد در مقاطع تکمیلی هستند که در حال بررسی توسط وزارت بهداشت میباشند.
رییس انستیتو ملی تحقیقات صنایع غذایی کشور، مدیریت تغذیه بالینی بیماران بیمارستانی از طریق ارایه مشاوره تغذیهای به بیماران و متخصصان معالج آنان، ارایه دستورالعملهای تغذیهای برای بیماران بخش آیسییو (ICU) را از دیگر اقدامات مهم انجمن تغذیه ایران عنوان کرد.