امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پسر ها بخنندند دخترا گریه کنند

1 قلب دخترا مثل قبرستونه هر کی اونجا پا میزاره دیگه نمیتونه بر گرده ولی قلب پسرا مثل هتله 5 ستارس معلوم نیست کی میره کی میاد
2 دخترا به 5 گروه تقسیم میشن 1 گروهی که پسرارا بدبخت میکنند2 دخترایی که اشک پسرارو در میارند3 دخترایی که جونه پسرارو به لبشون میرسونند4 دخترایی هستند که کاری میکنن پسرا روزی18بار ارزوی مرگ کنند5دخترایی که فکر میکنند جز هیچکدوم از دسته هایه بالا نیستند
3 بهانه ی دخترا:1فاصله ی سنیمون زیاده(یعنی خیلی از مرحله پرتی) 2من علاقه به تو به اون صورت ندارم (خیلی بد هیکلی)3 من الان تو موقعیت بدی هستم(دلم یه جایه دیگه گیره)4تقصیر تو نیست تقصیره منه(عجب غلطی کردم با تو دوست شدم )5من تو دوستیمون از هیچ کاری دریغ نکردم(هر غلطی خواستم کردم)دیروز یه خواستگاره دکتر داشتم (زود بیا منو بگیر)
4 مذیت مذکر بودن 1 دختر نیستید 2 همیشه خودتون هستید (100 مدل ارایش نمی کنید )3 فقط شما میتونید رئیس جمهور بشید 4 فقط شما میتونید به ورزشکاه ازادی برید6 در کمتر از 7 دقیقه میتوننید دوش بگیرید7 هر جور حال کنید لباس میپوشید8 در کمتر از 2 دقیقه حاضر میشید 9 برایه دعوا کردن نیاز به برادر بزررگتر ندارید 10 تو بی ار تی جایه بیشتری نسبت به دخترا دارید11 مهم تر از همه شما هیچ وقت نمی ترشید
5 شباهت زن به تالیا 1خیلی ارزونن 2زیاد اعتبار ندارند 3دل خوش کنن4کلاستو میارن پایین
6دختره به پسره میگه اگه منو بوس کنی برایه همیشه باهات میمونم پسر:از هشداری که دادی ممنوم
7 تیکه یه جدید دخترا:این روز ها همه از من شماره میخوان شما چطور؟
8 پسره خوب پسریه که:1 دوست دختر نداشته باشه 2دوست دختر نداشته باشه3 دوست دختر نداشته باشه....چون دوست دخترمرحله یه اول منحرف شدن این گل پاک و معصومه
میدونی چرا زنها کمتر فوتبال بازی میکنن 1 یازده تا زن حاضر نمیشن یه جور لباس بپوشند2تازه تو بازیه بعدی همون لباسو بپوشند
9بیشتره مردا 2تا ارزو دارند1داشتن خونه 2 داشتن ماشین برایه فرار از خونه
10میگن مرد هایه مجرد کمتر از مرد هایه متاهل عمر میکنن ولی مرد هایه متاهل بیشتر ارزویه مرگ میکنند
تقدیم به تمامیه پسر هایه دوست داشتنی
ادامه دارد.....
 سپاس شده توسط alireza-kazemi ، best buy ، armitalove ، abolfazl-r ، DANIALL ، shayesteh2012 ، baran.T ، shahin_s2 ، T A R A ، lordshayan ، **یــــــــــــــــــــاس** ، **MOHAMMAD** ، GHASEM ، ستاره ی 2 ، Bahador1 ، The Light ، eli-77 ، بر پشت شیر،خورشید اثر ، maede yaghobi ، salar3000 ، lover girl ، mohammad ali ، عارفه ، kasra2072 ، mersede ، ♫♪M.J.X♪♫ ، leba3ekhaki ، sara zni ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، fair of love ، яê¥нαñê ، majid reza ، mohsen khoobe ، Snow-Girl ، M.barselona ، رامیلا ، TARA* ، sara006 ، فسقلی ، The Ginkel ، Albert wesker ، خورشید755 ، امیر حسام20 ، fati sheyton ، Mehrzad Zzz ، ghazal.k ، ROOZBEH ، ICE HEART ، HAJATNIA ، دخمل ، همه چی دان ، alireza.yoonesi78 ، FARID.SHOMPET ، serpico ، Newsha ti ti ، فلانی ، Magical Girl ، Ali MuSiC ، sohrab.gh ، negar98 ، amirhesam ، ๒lคςк ๔єค๔ ، ps3000 ، best~girl ، ...Sara SHZ... ، p_boy22 ، ghahreman9090 ، م.تنها ، در جستجوی حقیقت ، j0oj0o ، s love m ، trplh ، poya ، ZUSE ، dj JAVAD ، 2014 ، parya2 ، نادیا ، Armina ، raha8919 ، mohammad910 ، **MONA** ، sanaz_jojo ، AmItiSe ، فرشته ي كوچولو ، *larmes de Feu* ، mohammadreza... ، sjmmc ، _VaMPiRe_ ، Ehsan_shz ، samaneh.s ، stefan ، love 2012 ، amirandali ، همنفس ، pink devil ، 3vda ، MAHDIS10 ، (raha) ، mohsenniceboy ، deymon1 ، sama1 ، سفيدبرفي ، _tannaz_
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دخترا و پسرا بدویید
  دخترا هیسسس پسرا ها نباید بفهمند
Thumbs Up پسر کش (دخترا بیاییییین)
  دخترا بگین کدوم^_^
  وقتی یه دختر گریه میکنه ..
Thumbs Up نحوه مخ زدن پسرها و دخترا
  تفاوت درس کردن تخم مرغ در دخترا و پسرا!!!!!!!!!!!!
  دخترا بیان یه حقیقتو درباره پسرا بدونن
  ضایع ترین کاری که تو بچگیت کردی و الان بهش فکر میکنی میخوای گریه کنی چیه؟
Wink چگونه حال پسران را بگیریم؟ ( موضوعی مفید واسه دخترا ) آقا پسرا لطفا وارد نشوید

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان