امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بازگشت بازیگر محمود بصیری پس از 11 سال به تلویزیون

بازگشت بازیگر محمود بصیری پس از 11 سال به تلویزیون 1
بصیری می‌گوید: امیدوارم با آمدنم مردم را خوشحال کنم.

بازیگر محمود بصیری که پس از 11 سال دوری از تلویزیون با ایفای نقش مجدی در سریال «سیگنال موجود است» به این رسانه برمی‌گردد، تأکید کرد نمی‌داند چرا و چطور پیشنهادهای گوناگونی که در این سال‌ها به او می‌شد به نتیجه نمی‌رسید.

محمود بصیری بازیگر نقش مجدی در «سیگنال موجود است» از حضور دوباره‌اش پس از 11 سال دوری از تلویزیون با تازه‌ترین ساخته مهدی مظلومی‌ خبر داد و اظهار کرد:

این سریال در واقع اولین کار جدی من بعد از سال‌ها دوری از بازیگری محسوب می‌شود. البته سه سال پیش در سریال «آب پریا» به کارگردانی مرضیه برومند هم بازی کردم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بازگشت بازیگر محمود بصیری پس از 11 سال به تلویزیون 1

وی افزود: البته نقشم در این سریال بسیار کوتاه بود و در یکی دو سکانس نقش یک کفترباز را بازی می‌کردم. این سریال هم دو سال دیرتر از زمان تولید خود به پخش رسید.

پیشنهادهای زیادی داشتم اما به نتیجه نمی‌رسیدند

بصیری تأکید کرد: در این سال‌ها فیلمنامه‌های زیادی برایم فرستاده می‌شد و پیشنهاد نقش‌های بسیاری داشتم اما همگی بدون نتیجه می‌ماند و نمی‌دانم چرا و چطور به سرانجام نمی‌رسید.
بازیگر  «بدون شرح» یادآور شد: اما وقتی کسی به کارش علاقه داشته باشد همه سختی‌ها را تحمل می‌کند. من هم بازیگری را دوست دارم و برایم مهم است که اگر حتی قرار است پنج دقیقه روی آنتن باشم، نقشی خوب بازی کنم.

به خاطر روستایی‌ها تلویزیون را ترجیح می‌دهم

بصیری با ابراز خرسندی از حضورش در پروژه «سیگنال موجود است»، در پایان گفت: مردم شهر به رسانه‌های بسیاری علاوه بر تلویزیون دسترسی دارند اما روستاییان امکاناتشان کمتر است و توجه بیشتری به تلویزیون، سریال‌ها و برنامه‌های آن دارند. من هم برای ارتباط با این عزیزان بازی کردن در مجموعه‌های تلویزیونی را ترجیح می‌دهم.
پاسخ
 سپاس شده توسط ستاره مشرق زمین
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دلیل پیر نشدن بازیگر مشهور ایرانی +عکس
Big Grin کدام بازیگر را میپسندید و دوستش دارید ؟؟
  احتمال بازگشت ویلسون فیسک به دنیای سینمایی مارول در سریال Hawkeye
  حضور پررنگ زنان و کودکان در تبلیغات تلویزیون !
  انتخاب بازیگر اسپانیایی در نقش مادر بری الن در فیلم Flash
  شایعه: جانی دپ بازیگر سریال Addams Family به کارگردانی تیم برتون است
  سه بازیگر جدید برای بازی در نقش‌های اصلی به سریال Willow شبکه دیزنی پیوستند
  بازیگر فیلم‌های Wolverine و 47 Ronin در فیلم Bullet Train با برد پیت هم‌ بازی می‌شود
  بازیگر احتمالی نقش «ملکه میو» در سریال The Witcher مشخص شد
  بازیگر فیلم RoboCop به جمع بازیگران فصل سوم سریال Jack Ryan پیوست

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان