30-10-2014، 19:34
مواد لازم براي كاسترد:
پودر كاسترد=4 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
شير=2 ليوان
آب=2 ليوان
شكر=3/2 ليوان
آرد ذرت=1 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
مواد لازم براي شكلات:
پودر كاكائو=2 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوري
شير=1 ليوان
آب=2/1 ليوان
پودر كاسترد=1 قاشق سوپخوري
آرد ذرت=1 قاشق سوپخوري
بيسكويت ساده چاي=به مقدار لازم
پودر نارگيل=براي تزئين
طرز تهيه:
1. آب+شير+آرد ذرت را در ظرفي بزنيد تا خوب با هم مخلوط شوند سپس پودر كاسترد را به مواد اضافه كنيد.
2. شكر را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد تا مواد كاملا در آب حل شوند سپس ظرف را روي حرارت ملايم قرار دهيد و به مدت 2 دقيقه مواد را به صورت مداوم هم بزنيد تا به جوش آيد و كمي غليظ شود.
3. براي تهيه شكلات ابتدا در ظرفي جداگانه شير+پودر كاسترد+آب+آرد ذرت+پودر كاكائو را در ظرفي خوب هم بزنيد تا مواد جذب يكديگر شوند سپس مواد را روي حرارت ملايم قرار داده به مدت 2 دقيقه به صورت مداوم هم بزنيد تا زمانيكه مواد به جوش آيد و غليظ شود.
4. بعد از آماده شدن مواد كاسترد و شكلات،كمي از مواد كاسترد را در ظرف پيركسي ريخته روي آن بيسكويت ساده بچينيد سپس روي بيسكويت ها كمي از مواد شكلات بريزيد.
5. روي شكلات كمي كاسترد ريخته و دوباره روي كاسترد را بيسكويت چاي بچينيد.
6. روي بيسكويت ها كمي از شكلات ريخته و روي تمام سطح شكلات بقيه مواد كاسترد بريزيد سپس در آخر روي كاسترد را با كمي شكلات تزئين كنيد.
7. روي دسر را با پودر نارگيل تزئين كنيد.
8. ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا دسر ببندد.
9. دسر را به قطعات كوچك برش داده و سرو كنيد.