29-10-2014، 20:52
مواد لازم :
پوست هندوانه : 500 گرم
آب آهك : به مقدار لازم
شكر : سه و نيم پيمانه 700 گرم
آب : 2 پيمانه
هل : 15 تا 20 عدد
جوهر ليمو : 1 تا يك و نيم قاشق چايخوری
طرز تهيه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنيد و قسمت سفيد آن را قالب بزنيد سپس آنها را يك شب در آب آهك قرار دهيد بعد حدود 4 الي 5 ساعت در آب معمولی قرار دهيد سپس آنها را حدود 5 تا 10 دقيقه در آب بجوشانيد.شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهيد، صبر كنيد تا شيره بجوشد سپس پوستهای هندوانه و هل را به شيره اضافه كرده و صبر كنيد تا 5 دقيقه در شيره بجوشد حال جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد.
طرز تهيه آب آهك :
1 پيمانه آهك را با 1 ليتر آب مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنيد.