24-10-2014، 11:11
طرز تهیه کباب لبنانی
مواد لازم :
بلغور گندم نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده نصف پیاز
زیره نصف قاشق مرباخوری
ماست چکیده یک قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
مواد داخل کباب :
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده یک عدد کوچک
دانه کاج خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده یک عدد (حبه)
فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین از هر یک مقدار کمی
کشمش پلویی خرد شده یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
نمک به اندازه کافی
برگ گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
مواد سس تاهینی :
تاهینی( ارده ) ۴ قاشق مرباخوری
ماست چکیده ۴ قاشق مرباخوری
آبلیمو کمی
روغن زیتون ۴ قاشق مرباخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده یک حبه بزرگ
طرز تهیه :
بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.
بلغور گندم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.
مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید، ماست چکیده را اضافه کنید.
مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید و کباب را ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
کباب ها را سرخ کنید.
تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.
مواد لازم :
بلغور گندم نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده نصف پیاز
زیره نصف قاشق مرباخوری
ماست چکیده یک قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن
مواد داخل کباب :
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده یک عدد کوچک
دانه کاج خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده یک عدد (حبه)
فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین از هر یک مقدار کمی
کشمش پلویی خرد شده یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده یک کیلوگرم
نمک به اندازه کافی
برگ گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
مواد سس تاهینی :
تاهینی( ارده ) ۴ قاشق مرباخوری
ماست چکیده ۴ قاشق مرباخوری
آبلیمو کمی
روغن زیتون ۴ قاشق مرباخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
سیر له شده یک حبه بزرگ
طرز تهیه :
بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.
بلغور گندم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.
مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید، ماست چکیده را اضافه کنید.
مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید و کباب را ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
کباب ها را سرخ کنید.
تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.