امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هفت وسیله ساده‌ای که به تکنولوژی پیشرفته تبدیل شدند!

#1
هفت وسیله ساده‌ای که به تکنولوژی پیشرفته تبدیل شدند!

وسعت پیدا کردن علم دانشمندان درباره چگونگی عملکرد ابزارهای مختلف از تی شرت ها گرفته تا انواع چتر، تواناییهای بالقوه و نهفته آنها را کشف کشف کرده و این ابزار ساده را به سیستمهای پیشرفته و پیچیده تبدیل کرده است.
با تبدیل شدن اجسام ساده به ابزارهای پیچیده تر با توانایی های بیشتر، راه های امکانپذیر بیشتری برای انجام کارهای مختلف به وجود آمده و باعث تغییر دیدگاه انسان نسبت به محیط اطرافش خواهد شد.
نشریه لایو ساینس گزارشی را در این باره و در ارتباط با اجسام ساده و معمولی که دانشمندان و مهندسان آنها را به ابزارهای خارق العاده و تکنولوژیکی تبدیل کرده اند، منتشر کرده است.

نیروی انسانی: کوله پشتی برای برخی تنها صندوقی برای حمل و نقل مقدار زیادی کتاب و ضروریات روزانه است اما زمانی که محققان بیومکانیکی از زاویه ای جدید به این کیف ساده نگریستند آن را به منبعی برای ذخیره سازی انرژی از حرکات بدن انسان تبدیل کردند. بدن انسان مانند یک ماشین عمل می‌کنند که سوخت آن را غذا تامین می‌کند اما بدن به اندازه ای بهره ور نیست تا بتواند انرژی غذا را به صورت کامل کار مفید تبدیل کند و تنها پنج درصد از این انرژی مصرف می‌شود و بقیه آن به صورت گرما از بدن خارج شده و هدر می‌رود. برای ذخیره سازی این انرژی محققان دانشگاه لارنس رم کوله پشتی دو بخشی تولید کردند که از چارچوبی سخت برخوردار است. این چارچوب بر روی پشت فرد ثابت می‌شود و با جذب انرژی ناشی از حرکت بخش نرم کیف، انرژی برابر 7.4 وات تولید می‌کند، انرژی که برای شارژ دستگاههای پخش موسیقی، عینکهای دید در شب، موقعیت یاب جی پی اس و یک تلفن همراه کافی خواهد بود.



نخهایی که می‌بینند: این رشته ها و الیاف سبک وزن که توسط محققان MIT ابداع شده اند عملکردی مشابه دوربینی دارند که می‌تواند اطراف خود را در همه جهات ببیند. این الیاف با قطری برابر یک رشته مو از مواد الکترونیکی تشکیل شده اند که با برخورد پرتوهای نوری سیگنالهای الکترونیکی تولید می‌کنند. این سیگنالها سپس به رایانه ای ارسال شده و به تصاویر قابل مشاهده تبدیل می‌شوند. علاوه بر اینکه چنین ابداعی می‌تواند به افراد نابینا در احساس کردن محیط اطراف خود کمک کند، در عین حال می‌توان با به کار گیری این الیاف در لباسهای نظامی‌به سربازان در شناسایی دقیق موقعیتهای خطرناک نیز کمک کرد.



چتر اینترنتی: چترهایی که به صاحبان خود اجازه می‌دهند حین راه رفتن زیر باران در اینترنت به جستجو بپردازند می‌توانند الکترونیکهای قابل جابجایی را به عرصه جدیدی وارد کنند. این چتر Pileus نام داشته و از نمایشگری بزرگ برخوردار است که در بخش دیواره داخلی چتر نصب شده است. دوربین، قطب نمای دیجیتال، جی پی اس و حسگر حرکتی از دیگر تجهیزاتی است که در دسته این چتر کار گذاشته شده اند. در حال حاضر نمونه آزمایشی این ابداع از توانایی به اشتراک گذاشتن تصاویر و استفاده از گوگل ارث برخوردار است.


کفشهای واقعیت مجازی: یکی دیگر از تولیدات جالب شرکت آدیداس است که در پنج نوع متفاوت تولید شده است. در بخش جلویی این کفشهای ورزشی کدهایی قرار گرفته است و در صورتی که این کدها در برابر وب کم رایانه قرار گیرند امکان دسترسی به جهانی مجازی را برای کاربر خود فراهم آورده و کاربر می‌تواند در این جهان به جستجو و فعالیت بپردازد.



زره هایی به شکل تی شرت: محققان دانشگاه کارولینای جنوبی با استفاده از خلاقیت، پودر بورون و تی شرتهایی که از رایجترین لباسهای عصر حاضر جوانان را تشکیل می‌دهند، زره های سبک وزن، کم هزینه با ظاهری معمولی ابداع کرده اند که در برابر گلوله از مقاومت بالایی برخوردار است تا حدی که می‌توان از پارچه های بافته شده به این تکنیک برای محافظت از خودروهای نظامی‌نیز استفاده کرد.



لپ تاپ حسگر زلزله: دانشمندان با کار گذاشتن شتاب سنجهای معمولی درون لپ تاپهای معمولی، این رایانه های کم حجم را به حسگرهای زلزله دقیقی تبدیل کرده اند که می‌تواند ارتعاشات را به خوبی احساس کرده و با کمک گرفتن از نرم افزاری خاص، شدت لرزشها را بر روی اینترنت بفرستد تا دانشمندان بتوانند شدت زلزله را تعیین کنند. به منظور جلوگیری از بروز خطا این نرم افزار تنها زمانی فعال می‌شود که چند رایانه موجود در یک منطقه به صورت همزمان وقوع زلزله را گزارش کنند. تا کنون بیش از هزار نفر از 61 کشور برای تشکیل دادن شبکه ای به منظور تشخیص وقوع زمین لرزه، برای استفاده از این دستگاه ها داوطلب شده اند.


باطری های پوشیدنی: این پیشرفت علمی‌می‌تواند به زودی تمامی‌لباسهای دنیا را به باطری های قابل شارژ تبدیل کند. این ابداع به واسطه آغشته کردن الیافهای پنبه ای به نوعی جوهر که از نانو ذرات اکسید کبالت لیتیوم تشکیل شده است، توسط محققان دانشگاه استنفورد انجام گرفته است. دیگر الیافی که در میان این الیاف-باطری های بافته خواهند شد به محلولهای نمکی آغشته اند تا بتوانند نقش الکترودها را بازی کنند. این الیاف می‌توانند در تولید لباسهای ورزشی با کارایی بالا، نمایشگرهای پوشیدنی، نسل جدیدی از منابع قابل حمل انرژی و سیستمهای کنترل سلامت بیماران کاربردی بالا و تاثیرگذار داشته باشند.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  برای تبدیل شدن به یک سیاست‌مدار خوب......
  چرا دخترخانم ها صورتی و آقا پسرها آبی شدند !
  این افراد بخاطر کارهایی که هرگز نکردند، مشهور شدند!
  دانشمندان موفق به کشف ۲۲ ژن مرتبط با “هوش” شدند
  روشی جالب و ساده برای پیدا کردن طلا و جواهرات گمشده با جاروبرقی
  13 نکته ساده برای لاغری اسان
  راهی برای تبدیل مستقیم سیگنال‌های مغزی به گفتار
  دانستنی های به درد بخور در زمینه تکنولوژی
  موثرترین و ساده ترین ورزش ها برای سلامتی بدن
  ساده‌ترین جدول تناوبی جهان

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان