امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قلیه ماهی

#1
قلیه ماهی

مواد لازم :
ماهي پوست گرفته و پاك شده(شوريده- سنگسر- هامور)— يك كيلو
سير —- يك بوته
سبزي( گشنيز و شنبليله) —– 300 گرم
تمرهندي —- يك بسته
پياز — يك عدد متوسط
زردچوبه و نمك —- به قدر دلخواه
پودر فلفل قرمز —- يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي —– يك قاشق غذا خوري يا يك فنجان آب گوجه فرنگ
ي
طرز تهيه :
ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.
پاسخ
 سپاس شده توسط mahdi.ir
آگهی
#2
چه اشپز خوبی:|
قلیه ماهی 1
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  فرمول مخفی ادویه ماهی های خوشمزه رستورانی
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه متفاوت و خوشمزه!
  طرز تهیه ماهی با چیپس بریتانیایی
  لازانیا ماهی
  طرز تهیه ماهی قزل‌آلا کبابی
  پیش‌ غذای فوری؛ بادمجان و تن ماهی
  دستور تهیه و پخت استیک شیر ماهی
  فوت و فن‌های خرید و طبخ ماهی
  غذای ساده با تن ماهی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان