24-09-2014، 17:25
محسن فروزان، دروازهبان استقلال که شنیده میشود به تیم ملی برای اردوی پرتغال دعوت شده با انتشار عکس زیر در اینستاگرامش نوشت: سلام دوستای عزیزم. باید دیروز روز اول مهر را به همه دانشآموزان و دانشجویان تبریک میگفتم. اما به دلیل مشغله کاری نتونستم امروز تبریک میگم.
ولی خودم به شخصه 20 درصد از اول مهر که روز بازگشایی مدارس بود خوشم میآمد چون دوستای مدرسهام را میدیدم و یک شورو شوق جدیدی بود.
ولی 80 درصد ناراحت بودم چون باید 7 صبح بیدار میشدم و به مدرسه میرفتم. دیگه نمیتونستم صبحها تا شب برم فوتبال، والیبال و بازیهای دوران بچگیمون رو انجام بدم ولی باز دوران مدرسهام را خیلی بیشتر از دوران دانشگاهم دوست داشتم. بازم تبریک میگم موفق باشید.
ولی خودم به شخصه 20 درصد از اول مهر که روز بازگشایی مدارس بود خوشم میآمد چون دوستای مدرسهام را میدیدم و یک شورو شوق جدیدی بود.
ولی 80 درصد ناراحت بودم چون باید 7 صبح بیدار میشدم و به مدرسه میرفتم. دیگه نمیتونستم صبحها تا شب برم فوتبال، والیبال و بازیهای دوران بچگیمون رو انجام بدم ولی باز دوران مدرسهام را خیلی بیشتر از دوران دانشگاهم دوست داشتم. بازم تبریک میگم موفق باشید.
![فروزان از خاطرات دوران مدرسهاش میگوید + عکس 1](http://www.bankvarzesh.com/Content/UploadImg/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4-%DB%B0%DB%B9-%DB%B2%DB%B4-%DB%B1%DB%B5-%DB%B1%DB%B3-%DB%B1%DB%B5-1.png)