امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قلعه‌نویی: خوشبختانه کریمی می تواند راه برود!

خبرگزاری تسنیم: سرمربی تیم استقلال گفت: من پیگیر وضعیت یعقوب کریمی شدم که خوشبختانه به من گفتند او می‌تواند راه برود!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قلعه‌نویی: خوشبختانه کریمی می تواند راه برود! 1

printنسخه قابل چاپ

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، امیر قلعه‌نویی در پایان تمرین امروز (چهارشنبه) آبی‌پوشان گفت: ابتدا باید از بازیکنانم به خاطر بازی که مقابل فولاد به نمایش گذاشتند تقدیر کنم. ما بازی را آنالیز کردیم و دیدیم که 7-8 موقعیت صددرصد گلزنی داشتیم که آنها تبدیل به گل نشدند. وقتی می‌گویم فوتبال عادلانه نیست به همین مسائل بازمی‌گردد چرا که ما زحمت کشیدیم اما فولادی از موقعیت 30 درصدی خود استفاده کرده و به ما گل زدند.

وی با اشاره به دیدار این هفته تیمش مقابل ذوب‌آهن اصفهان افزود: این هفته بازی سختی مقابل تیم ذوب‌آهن داریم. آنها از یک کادر مدیریتی، فنی و بازیکنان بسیار خوبی بهره می‌برند، اما معتقدم اگر زمین فولادشهر اجازه دهد بازی خوبی مقابل آنها انجام دهیم.

سرمربی استقلال درباره اینکه تیمش چه عملکردی در بازی این هفته خواهد داشت، گفت: اتفاق خاصی رخ نداده و باید بگویم ما 4 مصدوم داریم که باید ببینیم کدام یک از آنها به بازی این هفته می‌رسند. خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده و کرار جاسم، پیش از این مصدوم بودند و یعقوب کریمی که به تیم امید رفته بود، مصدوم به تمرینات ما بازمی‌گردد. اگر او را به تیم امید نمی‌دادیم می‌گفتند که مقصر حذف تیم ما هستیم و حالا که او را دادیم باید مصدوم پس بگیریم. من پیگیر وضعیت کریمی شدم که خوشبختانه به من گفتند او می‌تواند راه برود! با این حال روز جمعه به اصفهان می‌رویم تا 3 امتیاز بازی با ذوب‌آهن را بگیریم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قلعه‌نویی: خوشبختانه کریمی می تواند راه برود! 1

بارسا!بارسا!بارسا!

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=166516
[/size]

پاسخ
 سپاس شده توسط خخخخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  رسانه یونانی: مجید حسینی حاضر است با نیم میلیون یورو به آاِک برود
  علیزاده: تعهد قلعه‌نویی خیال بازیکنان را راحت می‌کند
  سردار ازمون باید از زنیت برود
  ۵ روزی که می‌تواند لیگ‌برتر را متوقف کند
  باسابقه‌ترین مربی‌های تاریخ لیگ برتر/ قلعه‌نویی در صدر
  هیچ‌کس نمی‌تواند استقلال را بخرد!
  اونای امری: نیمار می‌تواند به امپراتوری مسی و رونالدو پایان دهد
  قلعه‌نویی: به خاطر تعهدی که داشتم پیشنهاد تیم ملی را رد کردم
  ورود علی پروین به ماجرای دعوای پیروانی و قلعه‌نویی

پرش به انجمن: