17-09-2014، 23:04
آرد گندم : یک لیوان( پیشنهاد من ارد سبوس دارِ)
شکر: دو سوم لیوان
آب: سه لیوان
زعفران دم کرده : به میزان لازم
هل سابیده:نصف قاشق چای خوری
دارچین : نوک قاشق چای خوری ( دلخواه)
نمک : نوک قاشق چای خوری
گلاب: یک چهارم لیوان
ارد رو در ماهی تابه تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه و خامیش گرفته شه
بعد نمک و هل و دارچین رو اضافه می کنیم
در ظرف دیگه شکر و اب و زعفرون و گلاب رو اضافه می کنیم روی حرارت قرار میدیم تا شربت درست بشه
ارد رو بهش اضافه می کنیم زود هم میزنیم تا گوله نشه
در اخر بزارید چند دقیقه بجوشه.
( البته میتونید ارد رو با روغن یا کره تفت بدید)
( من خودم به کاچی گردوی خورد شده هم اضافه میکنم )
( اگه براتون سخته ارد رو به شربت اضافه کنید میتونید کم کم و اروم اروم شربت رو به ارد تون اضافه کنید)
دسر خوشمزه ای هست برای عصر سرد پاییزی و برای بانوان عزیز در دوران قائدگی هستند یا خانومایی که تازه وضع حمل کردن بسیار مفیده .
شکر: دو سوم لیوان
آب: سه لیوان
زعفران دم کرده : به میزان لازم
هل سابیده:نصف قاشق چای خوری
دارچین : نوک قاشق چای خوری ( دلخواه)
نمک : نوک قاشق چای خوری
گلاب: یک چهارم لیوان
ارد رو در ماهی تابه تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه و خامیش گرفته شه
بعد نمک و هل و دارچین رو اضافه می کنیم
در ظرف دیگه شکر و اب و زعفرون و گلاب رو اضافه می کنیم روی حرارت قرار میدیم تا شربت درست بشه
ارد رو بهش اضافه می کنیم زود هم میزنیم تا گوله نشه
در اخر بزارید چند دقیقه بجوشه.
( البته میتونید ارد رو با روغن یا کره تفت بدید)
( من خودم به کاچی گردوی خورد شده هم اضافه میکنم )
( اگه براتون سخته ارد رو به شربت اضافه کنید میتونید کم کم و اروم اروم شربت رو به ارد تون اضافه کنید)
دسر خوشمزه ای هست برای عصر سرد پاییزی و برای بانوان عزیز در دوران قائدگی هستند یا خانومایی که تازه وضع حمل کردن بسیار مفیده .