15-09-2014، 16:50
تا حالا شيريني درست كرديد ؟ ديدي وقتي نتيجه كار خوب از آب در مي آد كلي ذوق مي كني ، همش دلت مي خواد نگاشون كني و دلت نمي آد حتي يه دونه از اون شيريني ها رو بخوري ؟ شايد بخاطر اينه كه از نگاه كردنش بيشتر لذت مي بري تا خوردنش ؟ شايد هم بخاطر اينه كه وقتي اينهمه زحمت مي كشي و در يه ثانيه اون شيريني نيست و نابود مي شه دلت مي گيره ؟ ...
و امان از روزي كه اون نتيجه اي كه مي خواستي رو نگيري ، انگار دنيا رو سرت خراب مي شه . دلت نمي خواد حتي نگاه اون مواد بكني و در نهايت حتي اگه مزش هم خوب باشه همه رو روانه سطل آشغال مي كني و آقاي همسر همين جوري هاج و واج نگات مي كنه ؟؟؟
اينو گفتم كه بدونيد هميشه اون نتيجه اي كه مي خوايد ممكنه نگيريد ولي دوباره و دوباره سعي كنيد. توي شيريني پزي چيزي كه از همه مهمتره صبر و حوصله و البته علاقه هست. پس اگه حوصله اينكارو داريد بيايد با هم شروع كنيم :
مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
كره 150 گرم
پودر قند 100 گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )
آرد 300 گرم (بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید)
بكينگ پودر نصف ق م
وانيل شكري نصف ق م
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگ قرمز – سبز ( من رنگ ژله اي مارك ويلتون استفاده كردم چون فكر مي كنم اگه قراره رنگ استفاده كنم بهتره مارك معتبري باشه)
ني شير كاكائويي 1 عدد
كاغذ روغني
وردنه
طرز تهیه :
* كره رو با همزن خوب هم مي زنيم . توجه كنيد مدت هم زدن خيلي زياد نيست در حی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.
* پودر قند رو بهش اضافه كرده و مجددا" هم مي زنيم.
* بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه كرده و هم مي زنيم .
* آرد و بكينگ پودر رو با هم مخلوط كرده و كم كم به مواد قبلي اضافه مي كنيم . وقتي مواد سفت شدن دستگاه همزن رو مي ذاريم كنار و با دست مخلوط مي كنيم تا زماني كه خمير به دستمون نچسبه.اگه نياز بود باز آرد اضافه كنيد(البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).
*نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.
*برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.
* خميرتون آماده هست و مي تونيد قالب بزنيد و بذاريد داخل فر تا بپزه ولي هدف ما شيريني هندوانه هست پس لطفا" با ما همراه باشيد.
* خمير رو به سه قسمت تقسيم كنيد : خمير من تقريبا" 600 گرم شد و من به سه بخش با وزنهاي 300 و 150 و 150 گرم تقسيم كردم.
* به خمير بزرگتر رنگ قرمز اضافه كنيد .
* به يكي از خمير كوچكتر ها هم رنگ سبز اضافه كنيد و یه کوچولو ورز بدين تا رنگ بگیره .
* همه خمير ها رو در نايلون فريزر قرار داده و بمدت 15 دقيقه در يخچال بذاريد .
* روي ميز كارتون يه كاغذ روغني بچسبونيد بعد خمير قرمز رو مثل شكل لوله كنيد.
* يه دونه نايلون فريزر رو از وسط ببرين و روي ميز كار قرار بدين.بعد خمير رو روي اون غلت بدين و بپيچين دور خمير و درنهایت بذارين داخل يخچال.
* يه نايلون فريزر رو از وسط برش بدين و روي ميز كار باز كنيد.
* خمير سفيد رو از يخچال در بياريد و به ابعاد تقريبی 14*25 باز کنید.ابعاد مسطيل بايد طوري باشه كه خمير قرمز داخل اون پوشونده بشه .
* خمير قرمز رو با نايلون روي خمير سفيد قرار بدين بعد آروم روي خمير سفيد غلت بدين و نايلون رو به آرومي برداريد (خمير قرمز در وسط قرار بگيرد).
* خمير سفيد رو با كمك نايلونش رو خمير قرمز بپيچيد به اين ترتيب كه اول يه سمت خمير رو به همراه نايلون روي خمير قرمز قرار بدين بعد نايلون رو از خمير سفيد جدا كنيد بعد سمت ديگه رو روي خمير قرمز بپيچيد و با دست كمي محل رسيدن دو طرف خمير سفيد به همديگه رو هموار كنيد (فكر كنم عكس ها گوياتر از توضيحات من باشه) .
* مجددا" اين مراحل رو براي خمير سبز هم انجام بدين (عرض مستطيل رو يه كوچولو بزرگتر از قبل بگيريد) .بعد از اتمام اين مرحله خمير رو بمدت 1 ساعت داخل يخچال بذاريد (اگه عجله دارين بذاريد داخل فريزر) .
* با دست محل رسیدن دو خمیر به هم رو صاف کنید تا خط جدایش از بین بره.
* خمير رو از يخچال در بياريد و نايلونش رو باز كنيد و روي ميز كار غلتش بدين تا از نايلون جدا بشه.
* با يه چاقوي تيز خمير رو با عرض نيم سانت برش بدين .
* خمیر برش داده شده رو مثل شکل زیر مجددا" برش بدین. (اين شيريني خيلي راحت فرم مي گيره پس اگه خميرتون با برش تغيير فرم داد مي تونيد دوباره با دست بهش فرم بدين).
* براي هسته هاي هندونه از دونه هاي ني شير استفاده كنيد .
* سطح سيني فر رو چرب كنيد .
* شيريني ها رو به سيني منتقل كنيد .
* اگه از مكروفر استفاده مي كنيد : ابتدا پيش گرمايش ۲۲۰درجه سانتیگراد (جهت گرم کردن مکروفر) و برای پخت کانوکشن ۲۲۰درجه سانتیگراد و زمان 15 دقيقه . سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
* اگه از فر استفاده مي كنيد : فر رو از قبل گرم كنيد بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقيقه ( این زمان بسته به فرهای مختلف ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه).
یه طرح جالب: مي تونید اين شيريني ها رو بمناسبت شب يلدا كادو بدين . چوبهاي ميوه رو (چوبهای بلندی که میوه های پوست کنده رو داخلش فرو می برن) برداريد از وسط بشكونيد و روي شيريني ها قرار بدين بعد شكلات سفيد رو آب كنيد با رنگ قرمز مخلوط كرده و روي چوبها بريزيد و در نهایت داخل نایلونهای مشکل گشا که نایلونهای کوچیکی هستن قرار بدین .