09-09-2014، 0:15
در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. باقلا و نخود از شب قبل خیس شود
طرز تهیه یک فلافل خوشمزه و بی نظیر را ملاحظه نمایید. باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم.
مواد لازم:
گرم باقلای خشک : 380
گرم نخود : 380
سیر کوبیده : 2 حبه
پیاز ریز شده : 1 عدد
بزرگ پیازچه ریز شده : 2 عدد
فلفل سبز قلمی تند ریز شده : 4 عدد
غذاخوری بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : 1 فنجان
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز: 1/5 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلافل : به اندازه لازم
طرز تهیه:
ابتدا باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست کنده و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد نمایید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له کنید تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد برداشته و به صورت شامی های گردی در آورید. آن گاه در یک سینی بچینید و بگذارید یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
نکته:
در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
طرز تهیه فلافل بندری
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
نخود: 1 فنجان
فلفل: 1/4 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نخودهایی که دو روز در آب خیس خورده اند را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.
طرز تهیه یک فلافل خوشمزه و بی نظیر را ملاحظه نمایید. باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم.
مواد لازم:
گرم باقلای خشک : 380
گرم نخود : 380
سیر کوبیده : 2 حبه
پیاز ریز شده : 1 عدد
بزرگ پیازچه ریز شده : 2 عدد
فلفل سبز قلمی تند ریز شده : 4 عدد
غذاخوری بیکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
آرد: 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده : 1 فنجان
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز: 1/5 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به اندازه لازم
روغن برای سرخ کردن فلافل : به اندازه لازم
طرز تهیه:
ابتدا باقلا و نخود را از قبل خیس کنید. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست کنده و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد نمایید. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له کنید تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد برداشته و به صورت شامی های گردی در آورید. آن گاه در یک سینی بچینید و بگذارید یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید تا طلایی شود.
نکته:
در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
طرز تهیه فلافل بندری
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
سیب زمینی: 1 عدد
نخود: 1 فنجان
فلفل: 1/4 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نخودهایی که دو روز در آب خیس خورده اند را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.