امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حمله جدید مایلی کهن به علی دایی

او که با یکی از سایت های ورزشی گفت و گو کرده و باز هم دایی و کی روش را مورد حملات کلامی قرار داده. وی درباره علی دایی گفت : من از زندان رفتن ترسی ندارم. نگران آن هستم که این آقا مرا با قمه نزند وگرنه ابایی از زندان رفتن ندارم... بالاخره نفهمیدیم این آقا آنجایی که نیاز باشد می‌گوید لیسانسم را از شریف گرفتم. اما موقعی که لازم باشد باید بترسیم که ما را با قمه نزند. نمی دانیم درس خواندنش در دانشگاه شریف را باور کنیم یا شاگرد خلف چاله میدان بودنش را.
وی همچنین درباره کارلوس کی روش نیز اظهار داشت: در مورد تمدید قرارداد کی‌روش باید بگویم به هر حال آنهایی که متوجه شدند، می‌دانند برنامه 90 هدایت شده عمل کرد و آقای کی‌روشی‌پور (فردوسی‌پور) در یک برنامه خودجوش با یک نظرسنجی عوام‌پسند خواست تا کی‌روش را در ایران نگه دارد. شما به من بگویید کجای دنیا برای تعیین سرمربی نظرسنجی عام می‌گذارند. مگر می‌شود سرمربی تیم ملی را با نظرسنجی عام انتخاب کرد. در مورد سرمربی تیم ملی باید کارشناسان نظر بدهند نه مردم که بر اساس احساسات و عواطف نظر می‌دهند. متاسفانه کی‌روشی پور به طور خودجوش به دنبال آن بود تا کی‌روش را نگه دارد و رسانه ملی هم در جهت سیاست‌های این برنامه عمل کرد. نمی‌دانم چرا برای یک کار کاملا تخصصی نظرسنجی می‌گذارند و وقت مردم را می‌گیرند. یا خود ایشان در برنامه‌اش حمایت می‌کند یا کی‌روش با دوستان مصاحبه می‌کند و می‌گوید کار تمام شده است. بلایی که پرتغالی‌ها سر موزامبیک آوردند، کی‌روش می‌خواهد سر ایران بیاورد
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  هجومی‌ترین ترکیب فصل پرسپولیس؛ حمله با ۶ بازیکن!
  نگاه خشمگین رونالدو به علی دایی (عکس)
  کمک می کنم رونالدو رکورد علی دایی را بشکند
  علی دایی و اورتون - ماجرا چیست؟
  بحث علی دایی در اردوی تیم ملی پرتغال
  پیراهن دایی و پیوس را به آل‌کثیر دادند!
  نیروی هوایی پرسپولیس آماده حمله به فولاد (عکس)
  در شب قهرمانی رئال؛ حمله مسی به رکوردی تاریخی
  حمله شدید پیروانی به قلعه‌نویی؛ برای حجازی پلاکارد روزشمار زدند
  حمله زامبی‌ها به علی کریمی به خاطر لایک نکردن آرات و جو تتلو!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان