29-08-2014، 16:00
(29-08-2014، 15:56)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2014، 15:51)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگم بهتره.دختره بعد از یه ساعت ثبت نام کردن.12 تا دوست داشت میخواست پ.م بده نمیتونست.من از اول داشتم تعقیبش میکردم.(اگه صفحه انجمن بری تازه واردارو میزنه تهش.)
(29-08-2014، 15:47)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2014، 15:44)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-08-2014، 15:42)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.[/quote
اشکل نداره.ناراحن نشو برو ب پیغام خصوصیات برس.خخخخخ
تمومید دیگه اینجام
من فقط دوست ندارم ی نفر همزمان با دونفر چت کنه.
خدایی این باید جز قوانین بود.یاداشتن دوست به ازای هر ستاره.هرکی میتونست تعداد ستاره هاش دوست داشته باشه.اینجا طرف ی روزه ثبت نام کرده12تا دوست داره بدون ارسال.چی بگم.حالا اسمشو نگم
دقیقا چرا؟
بعد بهش میگم خانم شما باید ارسالاتون به بیست برسه.بعداز یه ربع دیدم نوشت ممنون از کمکتون.بعد رفتم همه ی ارسالاشو دیدم.تو هر موضوعی نوشته بود ممنون سپاس.
واقعا که
ااون دیگه کم داره