امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چیز کیک های مختلف

#1
چیز کیک و طرز تهیه ی ان















طرز تهیه ی چیز کیک البالویی



مواد لازم





بسکویت دایجستیو 2 لیوان نرم شده
پودر دارچین کمی
کره ذوب شده 60 گرم
پنیر خامه ای 600 گرم
شکر1 لیوان
رنده پوست لیموترش 3/1 قاشق مرباخوری
وانیل کمی
زرده تخم مرغ 5 عدد
خامه 3/1 لیوان
سفیده تخم مرغ 5عدد
مربای آلبالو 1 شیشه





طرز تهیه





فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه
سانتیگراد گرم کنید.بسکویت نرم شده+پودر دارچین+کره ذوب شده را خوب با هم
مخلوط کنید تا تمام بسکویت ها به کره آغشته شود.بسکویت ها را در ظرف مخصوص
چیزکیک ریخته و آن را در ظرف پهن کنید.ظرف را به مدت 6دقیقه در فر گذاشته
تا رنگ بسکویت ها کمی تغییر کند.




طرز تهیه مواد داخل چیزکیک:
پنیر
خامه ای+شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را در مخلوکن با هم مخلوط کنید تا
مواد کرم ماند شود.زرده تخم مرغ+خامه را به مواد اضافه کرده،هم
بزنید.سفیده تخم مرغ را بتدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم
بزنید.




مواد بدست آمده را وسط بسکویت های داخل طرف بریزید ظرف
چیزکیک را به مدت 1 ساعت و ربع در فر بگذارید(بهتر است روی ظرف را با
آلومینیوم بپوشانید). بعد ظرف را از فر خارج کرده به مدت 1 ساعت کنار می
گذاریم تا کیک خنک شود.تمام سطح کیک را با مربا پوشانده و کیک را به مدت 3
ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود.





طرز تهیه ی چیز کیک شکلاتی



مواد لازم





▪ ۲۰۰گرم بیسکویت ساده
▪ ۱ قاشق سوپخوری پودر کاکائو
▪ ۵۰ گرم کره
● مواد میانی کیک:
▪ ۷۵۰ گرم پنیر خامه ای بدون نمک
▪ ۱۵۰ گرم شکر
▪ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
▪ ۳ عدد تخم مرغ
▪ ۳۰۰گرم شکلات تلخ





طرز تهیه




۱) فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲) بیسکویت ها را پودر کنید و پودرکاکائو را به آن اضافه کنید.
۳)
کره را آب کنید و روی این مخلوط بریزید و مخلوط مواد را کف یک قالب به قطر
۲۳سانتیمتری پهن کنید و روی آن را با قاشق صاف کرده و فشار دهید.
۴)
پنیر خامه ای، شکر، وانیل و تخم مرغ ها را با دور آرام همزن برقی بزنید تا
خوب مخلوط شوند. شکلات را ذوب کرده و پس از آنکه کمی خنک شد با مخلوط پنیر
و تخم مرغ بیامیزید و درون قالب بریزید.
۵) قالب را به مدت ۳۵دقیقه در
فر بگذارید. پس از این مدت در فر را باز کنید و قالب را در فر خاموش و با
در باز، خنک کنید.۶) پس از گذشت ۳۵دقیقه وسط چیزکیک هنوز حالت مایع دارد،
ولی پس از خنک شدن سفت می شود. این مایع به دلیل خام بودن چیزکیک نیست.
۷) در آخر چیزکیک را ۳تا۴ ساعت در یخچال قرار داده و بعد آن را سرو کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط ghazal.k
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان