19-08-2014، 13:23
مواد لازم:
ژلاتین ۳ ورق (۶ گرم)
توت فرنگی (پوره شده) ۲۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
ماست توت فرنگی ۵۰ گرم)
بستنی وانیلی (نرم شده) نیم لیتر
توت فرنگی (نگینی خردشده) ۱۰۰ گرم
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی به تعداد لازم
روش تهیه:
ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود.
پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.
پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.
ژلاتین ۳ ورق (۶ گرم)
توت فرنگی (پوره شده) ۲۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
ماست توت فرنگی ۵۰ گرم)
بستنی وانیلی (نرم شده) نیم لیتر
توت فرنگی (نگینی خردشده) ۱۰۰ گرم
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی به تعداد لازم
روش تهیه:
ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود.
پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود.
پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.