14-08-2014، 10:43
این مطالب از سایتی به نام........ گرفته شده ( اگه گفتی اسمش چیه)به بابام گفتم حس داشتن یه پسر خوب چیه؟ گفت نمی دونم برو از مامان بزرگت بپرس
یه ضرب المثل ایرانی هست که هیچ نمی گه زل می زنه تو چشات تا شرمنده شی ( من عاشق این ضرب المثلم)
اونایی که همیشه کلید دارن ولی زنگ می زنن همون مردم آزار های هستن که وقتی می رن حموم می گن حووووله
بارون که می زنه ناخود آگاه یاد سه چیز می افتم سهراب و شعرش ،قمیشی و صداش ،شهردار و عمش
تلویزیون می گه جوونا باید مسیر زندگی شونو انتخاب کنند تا موفق بشن عمم یهو از تو آشپز خونه داد زد مسیرشون مشخصه دیگه خط یک اینترنت آشپز خونه، خط دو اینترنت دستشویی ، خط سه اینترنت رخت خواب
از آزادی سوار تاکسی شدم تا صادقیه ميگم چقدر شد میگه چهارصد تومن ميگم دوقدم راه چهارصد تومن؟ میگه اینطور قدم برداری شلوارت پاره می شه
یکی از دوستام بینی شو عمل کرده آبرو هاشو تتو کرده مژه مصنوعی گذاشته لنز گذاشته تو مو هاش موی مصنوعی گذاشته( چه هیولایی شده طرف) اون وقت یه دختره ساده طفلی از جلوشون رد شده دوستم می گه دختره رو دیدی چه ایکبیری بود؟؟؟؟ فقط چند لحظه نگاهش کردم خودش فهمید منظورم رو ......
اعتماد به نفس کاذب+بی ادبی + حسادت+ایراد گیری+دورویی+دروغ گویی مساوی است با پرونده بفرمایید شام
پیر شدم آخر نفهميدم کاربرد مداد سفید تو جعبه مداد رنگی چیه
رفتم خونه دیدم ماهی از تنگ افتاده بیرون داداشم میگه یعنی مرده میگن پ نه پ دو گانه سوزش کردم هر وقت آب نبود با هوا کار کنه
شانس ما تو سینما تو صندلی جلویی یه عجوزه ایه که موهاشو اندازه منار بلند کرده
ما مجردا دو نوع لباس داریم کثیف و کثیف قابل پوشیدن
آیا شصت جورابتان سوراخ شده؟ آیا جوراب دیگری ندارید؟ آیا از بیرون افتادن شصت پایتان خجالت می کشید؟ ما برای شما راه حلی داریم لنگه ها رو جا به جا کن سوراخش می افته رو انگشت کوچیکه معلوم نمی شه

آگهی تبلیغاتی پخش می کنند مهاجرت به آمریکا با 500 هزار دلار یعنی ملت رو این قدر گا گول فرض کردن که ما فکر می کنیم 500 هزار دلار 500 تومنه