امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طنز اجتماعی ( خودم معنی شو نمی دونم اگه فهمیدید به ما هم بگید.)

این مطالب از سایتی به نام........ گرفته شده ( اگه گفتی اسمش چیه)به بابام گفتم حس داشتن یه پسر خوب چیه؟ گفت نمی دونم برو از مامان بزرگت بپرسUndecided یه ضرب المثل ایرانی هست که هیچ نمی گه زل می زنه تو چشات تا شرمنده شی ( من عاشق این ضرب المثلم)Big Grin اونایی که همیشه کلید دارن ولی زنگ می زنن همون مردم آزار های هستن که وقتی می رن حموم می گن حوووولهAngry بارون که می زنه ناخود آگاه یاد سه چیز می افتم سهراب و شعرش ،قمیشی و صداش ،شهردار و عمشBig Grin تلویزیون می گه جوونا باید مسیر زندگی شونو انتخاب کنند تا موفق بشن عمم یهو از تو آشپز خونه داد زد مسیرشون مشخصه دیگه خط یک اینترنت آشپز خونه، خط دو اینترنت دستشویی ، خط سه اینترنت رخت خوابAngry از آزادی سوار تاکسی شدم تا صادقیه ميگم چقدر شد میگه چهارصد تومن ميگم دوقدم راه چهارصد تومن؟ میگه اینطور قدم برداری شلوارت پاره می شهBig Grin یکی از دوستام بینی شو عمل کرده آبرو هاشو تتو کرده مژه مصنوعی گذاشته لنز گذاشته تو مو هاش موی مصنوعی گذاشته( چه هیولایی شده طرف) اون وقت یه دختره ساده طفلی از جلوشون رد شده دوستم می گه دختره رو دیدی چه ایکبیری بود؟؟؟؟ فقط چند لحظه نگاهش کردم خودش فهمید منظورم رو ......Tongue اعتماد به نفس کاذب+بی ادبی + حسادت+ایراد گیری+دورویی+دروغ گویی مساوی است با پرونده بفرمایید شامTongue پیر شدم آخر نفهميدم کاربرد مداد سفید تو جعبه مداد رنگی چیهBig Grin رفتم خونه دیدم ماهی از تنگ افتاده بیرون داداشم میگه یعنی مرده میگن پ نه پ دو گانه سوزش کردم هر وقت آب نبود با هوا کار کنهBig Grin شانس ما تو سینما تو صندلی جلویی یه عجوزه ایه که موهاشو اندازه منار بلند کردهTongue ما مجردا دو نوع لباس داریم کثیف و کثیف قابل پوشیدنBig Grin آیا شصت جورابتان سوراخ شده؟ آیا جوراب دیگری ندارید؟ آیا از بیرون افتادن شصت پایتان خجالت می کشید؟ ما برای شما راه حلی داریم لنگه ها رو جا به جا کن سوراخش می افته رو انگشت کوچیکه معلوم نمی شهBig GrinBig GrinBig Grin آگهی تبلیغاتی پخش می کنند مهاجرت به آمریکا با 500 هزار دلار یعنی ملت رو این قدر گا گول فرض کردن که ما فکر می کنیم 500 هزار دلار 500 تومنهcryingcryingcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
 سپاس شده توسط Far Zad ^_^ ، ناز خوشگله ، سمیرا 512 ، Modern Thinking ، ^****حسین****^
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Video سابلیمینال زندگی موفق اجتماعی
  از زندگی آموختم که....شما بگید!
  خدایی،کیا اینجورین؟!؟!(صادقانه بگید لطفا)
  قرائت وصیت نانه شهید غلامرضا نوایی ( با صدای خودم)
  حزب کرالیسم ساخت خودم:پنجره ای رو به زندگی بدون گناه
  |معما های کاراگاهی ساخت خودم|آسان/متوسط/سخت
  خنده دار ترین و عجیب ترین خواب هاتون رو بگید
  معنی انواع ایموجی قلب
  اموزش زبان المانی به قلم خودم ........بیا تو
  معنی اسم ها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان