14-08-2014، 1:18
مواد لازم
شکر یک پیمانه
آب ۱/۸ پیمانه
کنجد تف داده شده یک پیمانه
گردوی تفتداده شده یک پیمانه
کره ۵۰ گرم
زعفران نصف قاشق چایخوری
خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه
شکر را روی اجاق گذاشته آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا شکر ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند. سپس کره، کنجد، گردو و زعفران حل شده را اضافه میکنیم. مواد را مخلوط کرده و از روی اجاق بر میداریم و داخل یک سینی که از قبل با روغن مایع چرب شده میریزیم و با یک وردنه مرطوب، مواد را درون سینی صاف کرده با خلال پسته و تا داغ است به دلخواه برش میزنیم و تزئین میکنیم و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میچینیم.