امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی

#1
طرز تهیه :
تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم .
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
 تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.


تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه کوکوی اسفناج برای افطار بیماران دیابتی 1
اگر از دیابتی هایی هستید که به توصیه پزشک میتوانید روزه بگیرید در این بخش برای افطار شما رسپی مخصوصی را آموزش می دهیم .

مواد لازم :



 روغن مایع مخصوص سرخ کردنی

 به مقدار لازم



 تره فرنگی

 ۲ عدد



 اسفناج تازه

 ۱۷۵ گرم



 تخم مرغ

 ۵ عدد



 پیازچه

 ۴ عدد



 سبزی کوکو

 ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)



 گردو

 ۲۰ گرم



 نمک و فلفل

 به مقدار لازم


 

توجه : سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.


منبع : idpcf.com
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان