امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نازخاتون( غذای ویژه شمال ایران)

#1
مواد لازم:

بادنجان قلمی ۸ عدد

گوجه فرنگی درشت ۵ عدد
آب غوره یک دوم لیوان
نعنای خشک یک قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده ۳ قاشق سوپ خوری
گل پر یک قاشق غذاخوری
آب انار ۲ لیوان
طرز تهیه:

بادنجان*ها را می*توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می*کنیم و خوب ساطوری می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.

در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه فرنگی*ها می*ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجه*ها را خرد کرده و کنار می*گذاریم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می*گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل پر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می*داریم و با گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می*کشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می*کنیم.

نکات تغذیه*ای :

بادنجان دارای انرژی کمی است زیرا بیشتر حجم آن را آب تشکیل می*دهد. ۹۲ درصد وزن بادنجان خام را آب تشکیل می*دهد. نصف لیوان بادنجان پخته فقط ۱۴ کالری انرژی و کمتر از ۵/۰ گرم پروتئین و حدود ۳ گرم کربوهیدرات دارد. محتوای مواد مغذی آن کم است و کمتر از ۵ درصد نیاز روزانه به مواد مغذی را برآورده می*سازددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.

مقداری فیبر، کلسیم، پتاسیم، اسید فولیک و سایر ویتامین*ها و املاح را داراست، ولی قابل ملاحظه نیستند.
به دلیل کالری پایین آن، برای افرادی می*خواهند انرژی دریافتی و وزن خود را کاهش دهند، مناسب است.
استفاده از آبغوره و آب انار در این غذا، آن را خوشمزه کرده و نیز باعث افزایش اشتها می*شود
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  “غذای بدون برنج” (15 پیشنهاد عالی و خوشمزه )
  استیک آبدار، ورژن ایتالیایی غذای آلمانی!
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  طرز تهیه یک غذای ۳۰ دقیقه‌ای ساده و خوشمزه با بادمجان
Tongue طرز تهیه کافه گلاسه عربی با طعمی ویژه *.*
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  طرز تهیه ورقه، غذای گیلکی
Exclamation طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی
  ||طرز تهیه خورشت اناردون (غذای محلی مازندران)||
  دو غذای سریع که برای افطار به دردتان می خورد

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان