03-08-2014، 19:21
به گزارش سرویس بین الملل جام نیوز، ارتش اسرائیل بامداد یکشنبه، ۱۲ مرداد، اعلام کرد مشخص شده است هدار گولدین، سربازی که اسرائیل، حماس را به اسارت گرفتن او متهم کرده بود، در جریان درگیریهای غزه کشته شده است.
اسرائیل پیشتر گفته بود در جریان حملهای از سوی فلسطینی ها، دو سربازش کشته و یک سرباز آن رژیم به اسارت گرفته شده است.
حماس پیشتر گفته بود از سرنوشت این سرباز بیخبر است و گمان میبرد که در بمباران و حملات ارتش اسرائیل کشته شده است.
به گزارش رادیو فردا(Radio Farda)، گفتههای رژیم صهیونیستی در مورد اسارت هدار گولدین این گمانهزنی را ایجاد کرده بود که خشونتها افزایش بیشتری پیدا کرده و حملات ارتش آن رژیم نیز وارد مرحلهای شدیدتر از گذشته شود.
اسرائیل در هر صورت اعلام کرده است که عملیات در غزه لزوما پایان نیافته است.
بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژیم صهیونیستی، شامگاه شنبه، با اعلام اين ادعا که بخش مهمی از اهداف تعيين شده ارتش اسرائيل از عمليات نظامی غزه محقق شده و ضربه های سنگينی به حماس وارد شده است، تاکيد کرد که عمليات صخره استوار ادامه دارد.
این عملیات زمینی ارتش اسرائیل در نوار غزه، از جمله مهمترین اهدافی که برایش عنوان شد، نابودی تونلهای حفر شده از آن باریکه به خاک سرزمین های اشغالی بود.
به گزارش بی بی سی(BBC)، رسانه دولتی انگلیس، ارتش اسرائیل به ساکنان بیت لاهیا در شمال غزه اطلاع داده است که میتوانند به خانههایشان بازگردند.
اسرائیل از شناسایی ۳۱ تونل خبر داده و شنبه گفته شد ارتش آن رژیم در آستانه نابودی آخرین تونلها است.
ارتش اسرائیل مدعی است تنها "سه تونل" از مجموع بیش از ۳۰ تونل شناسایی شده حماس باقی مانده که "عملیات تخریب آنها تا فردا تمام خواهد شد."
شمار کشتهشدگان فلسطینی در نبردهایی که وارد هفته چهارم خود شد، به ۱۷۰۰ نفر نزدیک میشود. دستکم ۲۵۰ فلسطینی تنها پس از آنکه اسرائیل، حماس را متهم کرد سربازش را به اسارت گرفتهاند، کشته شدند.
عمده قربانیان فلسطینی غیر نظامی و بسیاری از آنها زنان و کودکان هستند.
غرب و سازمان ملل متحد در تلاش است تا طرفها را به قبول آتشبسی فراخواند. آتشبسهای کوتاهمدتی که تاکنون برقرار شدهاند یا ادامه نیافته یا ساعتی پس از آغاز، نقض شده است.
سازمان ملل به تازگی هشدار داده است که با کمبود شدید آب و برق و کمکهای پزشکی، وضعیت سلامتی ساکنان غزه به یک فاجعه نزدیک میشود.
نخستوزیر اسرائیل گفته است ادامه عمليات در غزه براساس نيازهای امنيتی اسرائيل خواهد بود و همه گزينهها همچنان روی ميز است.
حملات اسرائیل به غزه از هشتم ژوئیه، نخست از طریق حملات هوایی آغاز شد و سپس ارتش آن کشور حملات زمینی و دریایی را نیز بر آن افزود.