30-07-2014، 23:29
مسئولان بازی The Last Of Us از دو صدا گذار مد نظر خود را برای صدا گذاری در جای شخصیت های اصلی فیلم The Last Of Us یعنی جوئل و الی را انتخاب کردند و منتظر جواب بازیگران مورد نظر هستند؛آنها از دو بازیگر یعنی Ashley Johnson به عنوان صدا گزار Ellie و نیز Troy Baker به عنوان صدا گذار Joel مورد نظر مسئولان ناتی داگ هستند ؛ خانم اشلی در رابطه با صدا گذاری الی گفت “من دوستش دارم” در حالی که بیکر تنها با استفاده از این جمله احساسات خود را بروز داد: “خوب است”این در حالی بود که هنوز اصرار داشت در نقش کلیکر ها ایفای نقش کند.
جانسون در گفت و گو با IGN در نمایشگاه Comic Con گفت:
نقل قول:امیدوارم صداگذاری من در نقش Ellie مانند نسخه قبلی این بازی مورد قبول همگان قرار بگیرد؛این حرفم خود خواهانه باشد ولی من این صدا گذاری را واقعا دوست دارم و دوست دارم من این کار را انجام دهم و به وضوح مشخص است که این اتفاق می افتد،حداقل کسانی که این بازی را تجربه کرده اند میدانند صدا گذاری Ellie در نسخه قبل چطور بود و مطمئنند که این کار فقط از من بر می آید.من میدانم که یکی باید این کار هیجان انگیز و شگفت انگیز را انجام دهد و فکر میکنم آن یک نفر من هستم.
بیکر گفت:
نقل قول:صدا گذاری کلیکر ها واقعا بد است.برای کلیکر ها شخصیت های مختلفی وجود دارد که بازیگران و صدا گذاران به جای آنها ایفای نقش می کنند ؛ من برای دیدن تفسیر یک بازیگر از این شخصیت ها واقعا هیجان انگیزم من فقط میخواهم صدا گذار آنها (کلیکر ها) باشم بله من می خواهم صدا گذار یک کلیکر باشم!