28-07-2014، 10:23
مصرف” ویتامین E” به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عاملی مهم برای پیشگیری از سرطان است که مصرف آن بسیار توصیه میشود و ضروری است.
دکتر میترا زراتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع بروز سرطان میشود هیچ آنتی اکسیدان قویتر از ویتامین (E) برای پیشگیری از سرطان وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: مواد غذایی که حاوی ویتامین E است شامل انواع جوانهها، آجیل، روغن مایع، روغن آفتابگردان روغن زیتون، روغن کنجد، روغن سبوس برنج است.
زراتی افزود: مصرف ویتامین (E) به خصوص برای افرادی که در شهرهای بزرگ که آلودگی در آنجا زیاد است ضروری است و همچنین کسانی که در مناطق صنعتی کار و زندگی میکنند مصرف روزانه مکمل ویتامین E لازم است.
وی تصریح کرد: افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف میکنند نباید در مصرف ویتامین E زیاده روی کنند چون اثرات دارو را زیاد میکند و احتمال خونریزی زیر جلدی را ایجاد میکند.
وی توصیه کرد: افرادی که در خانوادهشان سابقه سرطان دارند برای پیشگیری از سرطان مصرف ویتامین E را باید در رژیم غذایی خود قرار دهند.
دکتر میترا زراتی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع بروز سرطان میشود هیچ آنتی اکسیدان قویتر از ویتامین (E) برای پیشگیری از سرطان وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: مواد غذایی که حاوی ویتامین E است شامل انواع جوانهها، آجیل، روغن مایع، روغن آفتابگردان روغن زیتون، روغن کنجد، روغن سبوس برنج است.
زراتی افزود: مصرف ویتامین (E) به خصوص برای افرادی که در شهرهای بزرگ که آلودگی در آنجا زیاد است ضروری است و همچنین کسانی که در مناطق صنعتی کار و زندگی میکنند مصرف روزانه مکمل ویتامین E لازم است.
وی تصریح کرد: افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف میکنند نباید در مصرف ویتامین E زیاده روی کنند چون اثرات دارو را زیاد میکند و احتمال خونریزی زیر جلدی را ایجاد میکند.
وی توصیه کرد: افرادی که در خانوادهشان سابقه سرطان دارند برای پیشگیری از سرطان مصرف ویتامین E را باید در رژیم غذایی خود قرار دهند.