25-07-2014، 13:48
برنامه سینمای “هفت” شب گذشته با حضور “مهدی کرم پور” کارگردان “پل چوبی” به گفتگو با آن اثر پرداخت.
“مهدی کرم پور” در خصوص تأخیر در اکران فیلم سینمایی “پل چوبی” گفت: این اثر از سر حوادث اجتماعی و سیاسی اتفاق میافتد و از فیلم “کازابلانکا” الهام گرفته شده است، “کازابلانکا”، بر باد رفته یک رومنس را تعریف میکند و در یک بسته اجتماعی و سیاسی اتفاق میافتد ولی “پل چوبی” یک اثر سیاسی نیست بلکه فیلم عاشقانه است.
وی افزود: از عشق و خانواده صحبت میکند در دورانی که نسل جدید خشن میشد از عشق سخن گفتم چرا که از عشق گفتن در وضعیت فعلی ما یک ضرورت است.
“کرم پور” ادامه داد: “پل چوبی” اسیر سوء تفاهمات شد در این اثر درباره آدمی صحبت میشود که سیاسی نیست “پل چوبی” فیلم خانواده و عشق است ولی آن را ضد خانواده خواندند.
وی تصریح کرد: اگر به سینماگران اعتماد نکنند به چه کسی این اعتماد را خواهند کرد فضای تفاهم باید بین ما اتفاق بیفتد.
وی بیان کرد: هنگام تماشای فیلم در بین مردم حدود ۸۵ درصد از مخاطبان از اثر رضایت داشتند.
“کرم پور” در خصوص بازی “افشار” در “پل چوبی” عنوان کرد: “افشار” جزء بازیگران فوقالعاده است و تنها بازیگر خانمی است که دو بار با هم همکاری داشتیم، در زمان بازی “پل چوبی”، “افشار” ستاره فیلمهای تجاری بود و در این اثر یک بازی متفاوت از خود به جای گذاشت.
وی تصریح کرد: “افشار” بازیگر توانایی است و برای نقش خود تلاش زیادی انجام داد.
کارگردان “پل چوبی” بیان کرد: به “بهرام رادان”، “مهناز افشار” از ابتدا برای بازی در این اثر فکر کرده بودیم، “آتیلا پسیانی” هم بازیگر مورد علاقهی من است و همچنین “فرهاد اصلانی” شانس بزرگ ما در این فیلم بود.
وی در خصوص انتخاب “مهران مدیری” در “پل چوبی” اظهار داشت: انتخاب مدیری در این اثر به این جهت بود که ما به دنبال یک بازیگر خوش تیپ بودیم که در دهه ۶۰ ستاره بوده و حال که در سال ۹۰ پا به سن گذاشته از آن استفاده کنیم که “مدیری” را به من معرفی کردند.
وی افزود: “مدیری” خیلی راحت این همکاری را پذیرفت و یک تجربه فوقالعاده با هم داشتیم، همچنین او عادت به صبح زود بیدار شدن را نداشت ولی ما یک هفته او را ۶ صبح از خواب بیدار کردیم