08-08-2012، 13:48
مواد لازم
به : ۱ کیلو گرم
آب : ۵ لیوان
شکر : ۱٫۵ کیلوگرم
هل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
به ها را پس از شستن یا بصورت پرهای پرتقال یا حلقه حلقه و یا قطعات ریزتر ولی مناسب ، خرد کنید و در داخل ظرف مسی تمیزی بریزید و آب بر روی آن ریخته روی حرارت بگذارید تا بمدت یک ربع بجوشد .
سپس در صورتی که شکر کاملاً تمیز بود روی آن ریخته و حرارت را بسیار کم کنید تا آرام بجوشد (در ظرف مربا را نیز ببندید تا خوشرنگتر شود) .
در پایان پخت یعنی زمانیکه مربا نزدیک به آماده شدن می باشد ، دانه های هل را اضافه کرده و روی در ظرف مربا ، دم کنی بگذارید و شعله زیر آنرا نیز کمی کم کنید تا مربا کاملاً رنگ بیندازد .
بعد از اینکه مربا به رنگ دلخواهتون رسید شعله رو خاموش کنید و مربا رو به مدت ۲۴ ساعت توی همون قابلمه نگه دارید و بعد توی طرفهای در دار دلخواهتون بریزید