موضوعها: 120
سپاس ها 876
سپاس شده 2325 بار در 1509 ارسال
حالت من: هیچ کدام
14 مرداد تا 23 مرداد ـ درخت سدر (وفاداري)
فردي قوي، عضلاني، انعطاف پذير، كسي كه آنچه زندگي به اجبار به او مي دهد مي پذيرد اما لزوماً آن را دوست ندارد. سعي مي كند ساده و خوش بين باشد. دوست دارد از نظر مالي مستقل عمل كند. مهربان و عاطفي، از تنهائي متنفر، با وفا و گاهي اوقات هم به زودي عصباني مي شود. با احتياط، تحصيل علم و دانش و كمك به ديگران را دوست دارد
کاملا درست بود
موضوعها: 7
سپاس ها 117
سپاس شده 185 بار در 84 ارسال
11 اسفند تا 21 اسفند ـ درخت ليمو ترش (شك و ترديد)
با هوش و سخت كوش است و آنچه را كه زندگي به او مي دهد مي پذيرد. البته بعد از آنكه سعي مي كند شرايط بد را به خوب تغيير بدهد. از فشارهاي عصبي نفرت دارد. از مسافرت و تعطيلات كوتاه لذت ميبرد. ممكن است خشن به نظر بيايد اما واقعاً روحي لطيف دارد. هميشه آماده جانفشاني براي افراد خانواده و دوستان است. بسيار بااستعداد است اما براي استفاده و بهره بردن از آنها بايد زمان پيدا كند. خصلت رهبري بالايي دارد و فوق العاده وفادار است.
موضوعها: 22
سپاس ها 2444
سپاس شده 2251 بار در 1002 ارسال
عـــــــــــــــــــــالی بود مر30
موضوعها: 75
سپاس ها 1071
سپاس شده 820 بار در 422 ارسال
14 ارديبهشت تا 24 ارديبهشت ـ درخت شاه بلوط (درستكاري)
هيكل و اندامي خارق العاده، پر ابهت، حس عدالت خواهي بالا، يك طراح و سياستمدار است. به راحتي آزرده خاطر مي شود. بسيار حساس، كوشا، گاهي اوقات برتر از ديگران عمل مي كند و گاهي در ارتباطات خود با سايرين سوء تفاهم برايش بوجود مي آيد. خانواده مدار و از لحاظ فيزيكي روي فرم است.
مرسي *_*