امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طراحی درس "آشنایی با زندگی دانشگاهی" ویژه دانشجویان جدیدالورود

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از برنامه‌ریزی برای ارائه درس سه واحدی "آشنایی با زندگی دانشگاهی" برای دانشجویان جدید الورود خبر داد.

به گزارش خبرنگار "دانشگاهی" خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علیرضا رهایی "در دومین گردهمایی روسای بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی" با بیان اینکه تحولات بسیار بزرگی در حوزه سلامت شکل گرفته است، گفت: شناسایی روش‌های جدید مقابله با بیماری‌ها و تشخیص و درمان آنها از جمله این تحولات هستند.

وی افزود: من هشت الی 9 سال مسئول بررسی پرونده‌های مشکلات روحی و روانی و افت تحصیلی دانشجویان بودم. از آنجایی که این افراد قبلا دانش‌آموز بودند و ناگهان وارد دانشگاه شدند با مشکلات زیادی روبرو می‌شدند بنابراین باید برنامه ریزی و پیگیری مناسبی برای حل مشکلات داشته باشیم.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت بحث ورزش گفت: توسعه امر ورزش مستقیما با سلامت در ارتباط است اما به آن کمتر توجه می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: هم اکنون بحث اعتیاد و جایگزینی قلیان با سیگار مطرح است و برای این مشکل باید راه حل مناسب پیدا کرد.

وی با تاکید بر بحث مواد اولیه در غذاخوری دانشگاه‌ها و اثر تغذیه روی سلامت گفت: باید سعی شود غذای سالم تر و ارزان‌ تر در اختیار دانشجو قرار بدهیم. به نظر من بخشی از سوبسیدهایی که می‌تواند به خوبی مورد استفاده قرار بگیرد، باید در این بخش باشد.

رهایی در پایان به بحث ایمنی در محیط خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: باید خوابگاه‌ها از لحاظ ایمنی بررسی شوند.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کتاب آیین زندگی ، اخلاق کاربردی
  کتاب انتخاب من مهروماه (ویژه انتخاب رشته کنکور)
  جدید الورودها l معرفی سامانه‌های مربوط به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان
Biggrin با چه رتبه ای چی قبول میشم ؟ (ویژه انسانی)
  سایت پردیس های دانشگاه فرهنگیان ۳۱ استان کشور (ویژه اطلاعیه ثبت نام )
  آشنایی با رشته علوم اقتصادی
  دفترچه معرفی رشته های دانشگاهی
  به چه نمراتی اعتراض کنیم؟ ( ویژه امتحان نهایی)
Star2 ♧ زبان انگلیسی : ویژه کنکور زبان خارجه 1403
Humanfemale آزمون های آزمایشی رشته انسانی | ویژه کنکور ۱۴۰۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان