امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هری پاتر در نقش رابین برای فیلم «طلوع عدالت»

«دنیل رادکلیف» (Daniel Radcliffe) بازیگر سری فیلم‌های «هری پاتر» در مصاحبه‌ای میزان توانایی خود را برای ایفای نقش «رابین» اعلام کرد. این بازیگر در برنامه Buzzfeed ابتدا درمورد آینده کاری و فیلم آینده هری پاتر سخن گفت تا جایی که بحث به فیلم آینده وارنر و ریبوت بتمن شد. وقتی از او سوال شد بنظر او ریبوت مجدد اتفاق خواهد افتاد او گفت “قطعا خواهد افتاد. همراه با بن افلک و من می‌توانم رابین باشم زیرا من برای این نقش کامل و بی نقص هستم” این حرف او فضای اینترنت را برای چندمین بار بسوی بتمن و فیلم آینده این کاراکتر سوق داد و حتی شایعاتی مبنی برحضور این بازیگر ۲۴ ساله بعنوان «دیک گریسون» در فیلم «طلوع عدالت» زک اسنایدر به‌ گوش می‌رسد. اگر نظر من را بخواهید من هم با حضور این بازیگر بعنوان رابین موافقم.همچنین لازم به ذکر است که این بازیگر تابحال نقش‌های زیاد و البته مهمی را از جانب کمپانی‌های مختلف رد کرده اما حال دارد خود را برای نقش رابین بهترین و کامل می‌نامد پس قطعاً پشت پرده وارنر اتفاقاتی درحال رخ دادن است. از آن‌جایی که این بازیگر توانسته برای این کمپانی در نقش هری پاتز سودآور باشد پس احتمالش زیاد است که یکی از نقش‌های کلیدی فیلم بزرگ آینده وارنر یعنی «طلوع عدالت» را ایفا کند.
نظر شما چیست؟

هری پاتر در نقش رابین برای فیلم «طلوع عدالت» 1

منبع : fantasycomic.ir
اموزش هنر رزمی نینجوتسو
توسط:سنسی فاطمه والی پور -مربی رسمی سبک جهانی نینجوتسو -دارنده دان4 و مدرک جهانی از کشور ژاپن -عضو کمیته فنی سبک کشور
اموزش ها شامله:
سلاح سرد(چوب،شمشیر،نانچیگو و...)-چندین شیوه مبارزه حرفه ای-آکربات رزمی از مبتدی تا پیشرفته
مرین های سنتی ویزه نینجاها
ادرس: همت غرب،بعد از ستاری،خیابان کبیری طامه (شاهین شمالی) خیابان چمران،مجموعه فرهنگی ورزشی سر خپوشان آریا
تلفن:
09108724145

پاسخ
 سپاس شده توسط robin 300 ، Nυмв ، kian007
آگهی
من هستم جالبد بود tnx راستی صندوق پیاماتم پره
پاسخ
 سپاس شده توسط nightwing ، Nυмв
چرا نظر نمیدیدcrying
اموزش هنر رزمی نینجوتسو
توسط:سنسی فاطمه والی پور -مربی رسمی سبک جهانی نینجوتسو -دارنده دان4 و مدرک جهانی از کشور ژاپن -عضو کمیته فنی سبک کشور
اموزش ها شامله:
سلاح سرد(چوب،شمشیر،نانچیگو و...)-چندین شیوه مبارزه حرفه ای-آکربات رزمی از مبتدی تا پیشرفته
ادرس: همت غرب،بعد از ستاری،خیابان کبیری طامه (شاهین شمالی) خیابان چمران،مجموعه فرهنگی ورزشی سر خپوشان آریا
تلفن:
09108724145

پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв
این پسره برایه نقشه رابین سنش یکم زیاد نیست؟Huh
پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв ، nightwing
نه اتفاقا خیلی مناسبه ،توی فیلم قبلی بتمن بااینکه رابین یک نوجوان بود توی داستان امادرفیلم نقش رابین رویک بازیگر درهمین سنوسال بازی کرد مرسی ازاین خبرای باحالتون گرچه خودم اطلاع داشتم
پاسخ
 سپاس شده توسط Nυмв ، robin 300 ، nightwing
خیلییییی از این پسره بدم میادConfusedConfused
پاسخ
 سپاس شده توسط robin 300 ، nightwing
(31-08-2014، 10:09)||... アՏՎՇɧԾ ...|| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلییییی از این پسره بدم میادConfusedConfused
منم همین طور
اموزش هنر رزمی نینجوتسو
اموزش ها شامله:
تلفن:
09108724145

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  علی پوراحمد با فیلم علمی تخیلی دروازه فراموشی در هالیوود + تصاویر فیلم Oblivion Gatew
  فیلم تقدیر شده جشنواره ونیز راهی جشنواره جهانی فیلم فجر شد
  فیلم Mortal Kombat همچنان برای اکران در سینماها در نظر گرفته شده است
  بازیگر فیلم‌های Wolverine و 47 Ronin در فیلم Bullet Train با برد پیت هم‌ بازی می‌شود
  آهنگساز Far From Home بازگشتش برای ساخت موسیقی متن فیلم Spider-Man را تایید کرد
  بیشتر از یک میلیون امضا برای اخراج امبر هرد از فیلم Aquaman 2 جمع شده است
  مایکل بی در حال مذاکره برای کارگردانی بازسازی فیلم Ambulance است
  جرمی استرانگ برای بازی در فیلم Maestro به کارگردانی بردلی کوپر مذاکره می‌کند
  فیلم Another Round با بازی مدس میکلسن جایزه بهترین فیلم جشنواره ‌BFI را برنده شد
  حقوق گل گدوت در فیلم WW84 معادل ۳۳ برابر حقوق او در فیلم Wonder Woman است

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان