امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳

شرکت پنتون رنگ سال ۲۰۱۴ را بنفش ارکیده ای اعلام کرد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
بنفش رنگی است که در میان دو رنگ ارغوانی و آبی قرار دارد. بنفش از ترکیب رنگ‌های آبی و سرخ به دست می‌آید. ولی مقدار آبی آن بیشتر از سرخ است.
اما رنگ مد امسال از ترکیب رنگ بنفش و صورتی که بنفش ارکیده ای می باشد اعلام شده.
رنگ سال گذشته (سبز زمردی) سمبلی از رشد و تازگی بود.
مدیر اجرایی پنتون در مورد رنگ سال ۲۰۱۴ گفت: رنگ بنفش ارکیده ای دعوتی است به نوآوری و اصالت…
او همچنین گفت رنگ بنفش ارکیده ای الهام بخش اعتماد به نفس, سرچشمه بزرگترین شادی ها, عشق و سلامتی است.
این رنگ که این روزها زیاد استفاده نمی شود با اکثر پوست ها همخوانی دارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
در زیر نمونه ای از رنگ مد سال ۲۰۱۴ را در لباس , کفش و کیف میتوانید ببینید….

رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1

همچنین از رنگ بنفش ارکیده ای در طراحی دکوراسیون استفاده می شود…
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط -Edgar ، PISHY ، Av!Sh@ 1D ، مهربان ترین دختر دنیا
آگهی
مرسیHeartHeart
ببین عزیزم اگه ی اشتباه کنی که ناراحت بشم
من مث تتلو نیستم وسط خیابون جیغ و داد کنم
من دقیقا مث آرمینم زنده به گورت میکنم
پاسخ
من میدونسم...
مانتوم این رنگی بودBig Grin
رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1

رنگ مد سال ۲۰۱۴ و ۱۳۹۳ 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Exclamation عنوان دختر شایسته سال ۲۰۱۴...+عاقبت تلخ هدیه گوشی ...
  مدل نیم بوت های پاشنه بلند زنانه و دخترانه ۲۰۱۴
  مدل کیف مجلسی بنفش ۲۰۱۴
  ۱۵ ستاره که در جام جهانی برزیل ۲۰۱۴ دیگر حضور نخواهند داشت…
  زیباترین فرد سال ۲۰۱۴ معرفی شد/عکس
Thumbs Up بوت ۲۰۱۴ | شیک ترین های مدل های بوت زنانه و دخترانه ,واسه خانمهای خوشتیپ
  مدل پالتو ۲۰۱۴ مخصوص زنان سری هشتم
  مدل مانتو رنگ مد سال ۲۰۱۴
  مدل های زیبای لباس زنانه ۲۰۱۴
Rainbow ژیان جدید و زیبا در سال ۲۰۱۴ می آید !+ عکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان