17-07-2012، 11:36
مواد لازم:
آلوهای ریز
2 کیلوگرم
آب
1 استکان
بایستی آلوهایی که در ته جعبه میوه ها می ماند و با قیمت نازل تر خریداری می شود را انتخاب کنید. و یا آلوهایی که نمی شود در جلوی مهمان گذاشت یا ترش مزه و ریز است را انتخاب کنید که اتفاقا باعث صرفه جویی در تهیه لواشک است.
طرز تهیه:
آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید. شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد. آلوها از خود آب پس می دهند. کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.
در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید. (می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید.) در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود. دوباره این مواد را بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک اندازید. لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید. لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید. بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم. بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.
طرز تهیه بیسکوئیت های ادویه دار | کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک قارچ
آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان با تصویر
هنر تزئین غذا به روش اشتها آور
كیك فندقی
سالاد الویه را اینطوری تزیین کنید
آموزش طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ
آموزش پختن شیرینی توپک خرما
طرز تهیه جوجه چینی !! + عکس
مجله آشپزی مهر 89
آموزش طرز تهیه سس مایونز
طرز درست کردن ترشی لیته
عکسهای بسیار زیبا از غذاهای خاص و عجیب
طرز تهیه کیک قرمز برای روز عاشقانه
طرز تهیه فلافل لبنانی
آلوهای ریز
2 کیلوگرم
آب
1 استکان
بایستی آلوهایی که در ته جعبه میوه ها می ماند و با قیمت نازل تر خریداری می شود را انتخاب کنید. و یا آلوهایی که نمی شود در جلوی مهمان گذاشت یا ترش مزه و ریز است را انتخاب کنید که اتفاقا باعث صرفه جویی در تهیه لواشک است.
طرز تهیه:
آلوها را تمیز بشویید و همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید. شعله زیر قابلمه را روشن کنید و صبر کنید تا بجوشد. آلوها از خود آب پس می دهند. کمی بجوشد تا آلوها نرم و له شود.
در این مرحله محتویات قابلمه را از صافی عبور دهید. (می توانید از صافی آب کش کردن برنج هم استفاده کنید.) در روی صافی دانه های آلو باقی می ماند و خود آلو به ظرف زیر صافی منتقل می شود. دوباره این مواد را بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.
چند سینی انتخاب کنید و روی آنها را پلاستیک اندازید. لواشک را از قابلمه به روی سینی بریزید. لواشک بایستی خشک شود و بهترین و سریعترین راه برای این کار آفتاب است ولی در آفتاب و در فضای باز احتمال نشستن مگس و حشرات وجود دارد که برای جلوگیری از آن، روی لواشک ها را با توری بپوشانید و در آفتاب قرار دهید. بعد از اینکه کمی خشک شد با چاقو به قسمت های مربع یا مستطیل شکل و با اندازه دلخواه برش می دهیم. بعد از خشک شدن می توانید تا مدت طولانی در ظرف دربسته نگهداری کنید.
طرز تهیه بیسکوئیت های ادویه دار | کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک قارچ
آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان با تصویر
هنر تزئین غذا به روش اشتها آور
كیك فندقی
سالاد الویه را اینطوری تزیین کنید
آموزش طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ
آموزش پختن شیرینی توپک خرما
طرز تهیه جوجه چینی !! + عکس
مجله آشپزی مهر 89
آموزش طرز تهیه سس مایونز
طرز درست کردن ترشی لیته
عکسهای بسیار زیبا از غذاهای خاص و عجیب
طرز تهیه کیک قرمز برای روز عاشقانه
طرز تهیه فلافل لبنانی