17-06-2014، 12:53
لیونل مسی تا این مرحله از جام جهانی، تیم آرژانتین را جزو بهترین تیم های این تورنمنت نمی داند.
کاپیتان آرژانتین گفت تیم ما در جریان دیدار مقابل بوسنی و هرزگووین اشتباهات زیادی مرتکب شد؛ از جمله شروع بازی با دو مهاجم بجای سه مهاجم بود.
وی گفت فکر می کنم بهترین تیمها در در اولین بازیها هلند و آلمان هستند. اما هنوز تیم هایی هستند که توانایی خود را نشان نداده اند و نتیجه گیری بعد از فقط یک مسابقه دشوار است. فکر می کنم با ادامه تورنمنت آنها بهتر می شوند.
هلند با نتیجه پنج بر یک اسپانیا قهرمان جهان را درهم شکست. نتیجه ای که به عقیده مسی کسی انتظار آن را نداشت. آلمان نیز پرتغال را با داشتن کریستیانو رونالدو چهار بر یک شکست داد.
مسی از الخاندرو سابه یا سرمربی آرژانتین انتقاد نکرد، اما ابراز امیداری کرد که آرژانتین از خط حمله سه نفره که در نیمه دوم مقابل بوسنی استفاده کرد، حتی در مقابل حریفان قویتر استفاده کند.
وی گفت ما آرژانتین هستیم و فکر می کنم باید تمرکز ما روی خودمان باشد نه حریف. البته بسته به نتیجه بازی می توانیم سیستم دیگری را استفاده کنیم. شخصا فکر می کنم باید اول به خودمان نگاه کنیم، نه اینکه تمرکز ما روی حریف باشد.
سابه یا درحالی این مسابقه را آغاز کرد که مسی یکی از دو مهاجم او در آرایش ۵-۳-۲ قرار داشت. آرژانتین بازی ضعیفی را به نمایش گذاشت و بعد از یک گل خودی بوسنی، یک بر صفر در نیمه اول پیش افتاد.
در نیمه دوم سابه یا مسی را پشت آگرو و هیگواین قرار داد. این تغییر موثر واقع شد و مسی گل عالی را به ثمر رساند تا آرژانتین دو بر یک این دیدار را به پایان برساند.
مسی گفت ما در بیشتر دیدارهای دوستانه و تدارکاتی اینگونه بازی کردیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا گمان میکند که سابه یا بازی را با آرایش محتاطانه تری آغاز کرد، گفت باید از او بپرسید. او تصمیم می گیرد و تصمیم گرفت این گونه بازی کنیم. شاید فکر می کرد که نمی خواهد سه امتیاز را از دست بدهد.
آنخل دی ماریا هافبک هجومی آرژانتین نیز گفت خط حمله سه نفره را ترجیح می دهد. خط حمله سه نفره آسانتر است.
سابه یا اذعان کرد که برنامه او برای بازی اول موثر نبود و تغییر نیمه دوم امکان نقش آفرینی بیشتری را برای مسی فراهم کرد.
آرژانتین در دومین دیدار خود در جام جهانی روز شنبه مقابل ایران به میدان می رود.