15-06-2014، 11:19
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این عکس صرفا جهت تزیین مقاله قرار داده شده و تصویر نان تخم مرغی نیست
مواد لازم به اندازه دو وعده :
گل کلم
۴ تکه کوچک
نخود فرنگی
۸ عدد
هویج کوچک
۱ عدد
پنیر پیتزا
۱ ورقه
کالباس ساده
۲ ورقه ضخیم
نان ساندویچی
۲ تکه
تخم مرغ
۱ عدد
شیر گاو
۲ قاشق چای خوری
روغن آفتابگردان
۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی
به مقدار کم
طرز تهیه :
1- تکه های گل کلم و نخود فرنگی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید .
2- برای هر پروانه ، چهار برش نازک از هویج به شکل گل جدا کنید و از ورقه پنیر نیز چهار مربع کوچک جدا نمایید . برای جدا کردن این اشکال ، می توانید از قالب های مخصوص استفاده کنید
3- از هویج چهار نوار باریک کوچک به عنوان شاخک پروانه جدا کنید . هر ورقه کالباس ساده را لوله کرده و به شکل اتوانه در آورد و در وسط بشقاب غذا خوری کودک قرار دهید . در واقع ، این کالباس ساده لوله شده به عنوان بدن پروانه محسوب می شود
4- از نان ، قطع هایی برای بال پروانه ببرید .
5- تخم مرغ را شکسته ، با شیر مخلوط کنید . تکه های نان را در این مخلوط فرو ببرید تا هر دو طرف آن به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته شوند . روغن را در ظرف نسبتاً کوچکی داغ کرده ، این تکه های نان را در آن سرخ کنید ، به طوری که دو طرف آن ها طلایی شود .
6- اجزای بدن پروانه را در ظرفی مطابق شکل بچینیدو از کمی رب گوجه فرنگی برای سر آن استفاده کنید .
نکته :
می توانید مواد تزیین کننده بدن پروانه را تغییر دهید ، بدین صورت که به جای کالباس ساده لوله شده ، از سوسیس سرخ شده برای بدن پروانه استفاده کنید .